Ett gott exempel
En podcast av Generation Waste
35 Avsnitt
-
Heidi Johansson Hotell F&B manager Hyatt hotel "the queen of zero waste"
Publicerades: 2025-03-21 -
Johan Tyrén och Jonas Nelson på Gastronomi Elva
Publicerades: 2024-12-17 -
Jessie Sommarström del: 1
Publicerades: 2024-12-17 -
Jessie Sommarström del: 2
Publicerades: 2024-12-17 -
Krögarna bakom krogkoden som vi idag refererar till som branschkoden
Publicerades: 2024-03-08 -
Anders Ledhagen Global Food & Beverage Manager om att bygga hållbara restaurangverksamheter.
Publicerades: 2024-01-18 -
Myrthe Put, köksmästare på Universeum och Chalmers konferens och restauranger
Publicerades: 2023-12-22 -
UTBILDNING INOM BRANSCHEN - Att växa med nya insikter och förändra branschen
Publicerades: 2023-11-13 -
KREATIVITET I KÖKET - Nytt rum nya tankar
Publicerades: 2023-09-08 -
Sofia Ström - GU Ventures
Publicerades: 2021-08-11 -
Linus Johansson och Marcus Martinsson - The Barn
Publicerades: 2021-04-20 -
Åsa Sandberg
Publicerades: 2021-04-13 -
Thomas Sjögren
Publicerades: 2021-04-07 -
Ola Rudin
Publicerades: 2021-03-30 -
Frida Nilsson - MJ's
Publicerades: 2021-03-23 -
Johan Björkman - Koka
Publicerades: 2020-12-10 -
Sara Wennerström - Solhaga Stenugnsbageri
Publicerades: 2020-11-25 -
Lisa Lemke & Marcus Nordgren - Prostens Pizza
Publicerades: 2020-11-17 -
Philip Axelsson - Nordish Market
Publicerades: 2020-10-07 -
Elin Tornblad - Potato Plastic
Publicerades: 2020-09-29
I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.