Ett gott exempel
En podcast av Generation Waste
35 Avsnitt
-
Hanna olvenmark - Portionen Under Tian
Publicerades: 2020-09-23 -
Christina Linnerhag - Göteborgsmodellen
Publicerades: 2020-09-15 -
Sofia B Olsson - Restaurang Vrå
Publicerades: 2020-09-08 -
Eva Nejman & Per Jensen - Ester Mosessons Gymnasium
Publicerades: 2020-09-01 -
Patrik Severin - Gunnebo Slott och Trädgårdar
Publicerades: 2020-08-25 -
Sutip Austad - Austad gård
Publicerades: 2020-06-24 -
Christian Krantz
Publicerades: 2020-06-17 -
Kristina Liljestrand
Publicerades: 2020-06-09 -
Cecilia Ek - Susteco AB
Publicerades: 2020-06-03 -
Bethanie Carney Almroth - Göteborgs Universitet
Publicerades: 2020-05-27 -
Anders Breitholtz - Restauranglabbet
Publicerades: 2020-05-19 -
Niclas Möller - Harrys Restauranger
Publicerades: 2020-05-12 -
Sanna Norén - Nordic Choice Hotels
Publicerades: 2020-05-06 -
Corina Akner
Publicerades: 2020-04-29 -
Sandra Samuelsson
Publicerades: 2020-04-21
I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.