35 Avsnitt

  1. Heidi Johansson Hotell F&B manager Hyatt hotel "the queen of zero waste"

    Publicerades: 2025-03-21
  2. Johan Tyrén och Jonas Nelson på Gastronomi Elva

    Publicerades: 2024-12-17
  3. Jessie Sommarström del: 1

    Publicerades: 2024-12-17
  4. Jessie Sommarström del: 2

    Publicerades: 2024-12-17
  5. Krögarna bakom krogkoden som vi idag refererar till som branschkoden

    Publicerades: 2024-03-08
  6. Anders Ledhagen Global Food & Beverage Manager om att bygga hållbara restaurangverksamheter.

    Publicerades: 2024-01-18
  7. Myrthe Put, köksmästare på Universeum och Chalmers konferens och restauranger

    Publicerades: 2023-12-22
  8. UTBILDNING INOM BRANSCHEN - Att växa med nya insikter och förändra branschen

    Publicerades: 2023-11-13
  9. KREATIVITET I KÖKET - Nytt rum nya tankar

    Publicerades: 2023-09-08
  10. Sofia Ström - GU Ventures

    Publicerades: 2021-08-11
  11. Linus Johansson och Marcus Martinsson - The Barn

    Publicerades: 2021-04-20
  12. Åsa Sandberg

    Publicerades: 2021-04-13
  13. Thomas Sjögren

    Publicerades: 2021-04-07
  14. Ola Rudin

    Publicerades: 2021-03-30
  15. Frida Nilsson - MJ's

    Publicerades: 2021-03-23
  16. Johan Björkman - Koka

    Publicerades: 2020-12-10
  17. Sara Wennerström - Solhaga Stenugnsbageri

    Publicerades: 2020-11-25
  18. Lisa Lemke & Marcus Nordgren - Prostens Pizza

    Publicerades: 2020-11-17
  19. Philip Axelsson - Nordish Market

    Publicerades: 2020-10-07
  20. Elin Tornblad - Potato Plastic

    Publicerades: 2020-09-29

1 / 2

 I denna podcast får ni skifta bekantskap med spännande ämnen och aktörer inom restaurang- och hållbarhetsbranschen. Alla med en sak gemensamt – Vi vill på ett eller annat vis inspirera till en hållbar restaurangbransch! Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site