Prata Mat
En podcast av Prata Mat
Kategorier:
229 Avsnitt
-
Årets Affärskrog Upper House Göteborg
Publicerades: 2014-12-09 -
"Arbetet bakom en meny är ofta okänt" Monica Sander, Årets hederspristagare
Publicerades: 2014-12-08 -
Ingen chans till genrep. Realtid gäller. 5 dagar till Nobelfesten
Publicerades: 2014-12-05 -
"Kockar förändrar världen" Gissur Gudmundsson, president WACS
Publicerades: 2014-11-28 -
"We're working very accurate" Rasmus Springbrunn, Coach, Swiss Culinary Junior Team
Publicerades: 2014-11-28 -
Fazer Culinary Team Guldmedaljörer i Community Meals, Culinary World Cup
Publicerades: 2014-11-27 -
Lowest VAT in Europe 3% will be raised to 17% " Dave Giannandrea
Publicerades: 2014-11-26 -
Andreas Bernalt har yxat till showbordet, Emilie Nielsen satsar på kontrast
Publicerades: 2014-11-25 -
Laget framför allt, men alla bidrar med det de är bäst på
Publicerades: 2014-11-25 -
Guldregnet har börjat över de svenska kocklandslagen
Publicerades: 2014-11-25 -
"Vi satsar på företag med hög profil" Håkan Åkerström, vd Martin & Servera
Publicerades: 2014-11-21 -
Lätt producera öl, det svåra är att distribuera, Torbjörn Sundwall, vd, Galatea
Publicerades: 2014-11-21 -
"Jag vill förmedla Frankrike" Per Nordlind, krögare, Bistro Jarl
Publicerades: 2014-11-07 -
"Stockholm est très dynamique"Joseph Viola, Bistro Jarl, Stockholm
Publicerades: 2014-11-07 -
Fem euro, kostnadstak för trerätters lunch i Culinary Cup
Publicerades: 2014-11-06 -
Lisbeth Rauden om Restauranggalan 2014 i Radio Stockholm
Publicerades: 2014-11-06 -
"Ständigt nya utmaningar" Jürgen Röder, kökschef, Cirkus med över 50 000 gäster per år.
Publicerades: 2014-10-29 -
"Tävlingssommelierna är viktiga förebilder" Karina Tholin, ordförande SFF
Publicerades: 2014-10-16 -
"Winepassion is growing in Estonia", Karel Veski, Best Sommelier in Estonia, 2014 NM 2014
Publicerades: 2014-10-13 -
"It's all about repeat customers, Matti Wikberg, BW Restaurants Helsinki, Stockholm
Publicerades: 2014-10-04
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.