Prata Mat
En podcast av Prata Mat
Kategorier:
229 Avsnitt
-
Jean-Louis Marchandise, krögare La Petite i Helsingborg
Publicerades: 2014-09-19 -
José María Roger : "This is a food revolution, frozen fruit with intact structures"
Publicerades: 2014-09-18 -
Restauranggalan 2014 blir en kanonkväll, artisten Maria Möller, årets konferencier
Publicerades: 2014-09-12 -
"Biodynamic is moving life to the soil", Lorenzo Zonin, winemaker, Podere San Cristoforo, Tuscany
Publicerades: 2014-09-09 -
Risk för fler unga arbetslösa om arbetsgivaravgifter höjs, enligt Sven-Olof Daunfeldt, HUI.
Publicerades: 2014-09-09 -
Årets roligaste måndag, Lisbeth Rauden intervju i Radio Stockholm 4 november 2013
Publicerades: 2014-09-05 -
Mathias Dahlgren: Jag gillar att äta från food truck
Publicerades: 2014-09-04 -
Ett halvt ton svamp från ortsborna, en unik råvarusits för Erik Lindeberg, kökschef Grythyttan.
Publicerades: 2014-09-04 -
Christina Mattsson, ordföranden i kokboksjuryn, räknar med rekord och gläds åt bok om samisk mat.
Publicerades: 2014-09-01 -
Frédéric Bau, pastrychef explains his new concept: Measured Indulgence
Publicerades: 2014-09-01 -
Willment Leong, Chairman, Worldchefs Without Borders
Publicerades: 2014-09-01 -
"Jag tänkte bara lingon, lingon, lingon" Sean Edward Eden, barchef på Tures brasseri och bar.
Publicerades: 2014-08-25 -
ENG/Sören Polonius,winedirector & sommelier coach, goes from F12 to Esperanto Group
Publicerades: 2014-08-22 -
Sören Polonius från F12 Till Esperanto Group
Publicerades: 2014-08-22 -
Dragan Unic, Svenska Kockars förening, förste svensk i WACS
Publicerades: 2014-08-13 -
Johan Laiti, från hockeylag till Juniorkocklandslaget
Publicerades: 2014-08-13 -
Årets Servitör 2013, Michaela Sarfati till The Fat Duck
Publicerades: 2014-08-12 -
Fler provar öl på ett nytt sätt, David Peurier, bryggare Sigtuna Brygghus
Publicerades: 2014-06-13 -
Food & Store serverar svensk smak på flera sätt
Publicerades: 2014-06-10 -
Hervé Mons, MOF 2000, en français -Så blir man ostmästare
Publicerades: 2014-06-09
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.