Prata Mat
En podcast av Prata Mat
Kategorier:
229 Avsnitt
-
Hälsingestintan: "Vi ska minska vår köttkonsumtion"
Publicerades: 2014-06-04 -
Svenskar är nog rädda för oss, säger flygande norsk cirkuskock.
Publicerades: 2014-05-14 -
Paolo Basso, (english) Best sommelier in the World, choosed the wine the menue of Melker Andersson
Publicerades: 2014-05-07 -
Hovtraktörens ABC i unik utgåva
Publicerades: 2014-05-06 -
"Bara unggrisen kommer fram" Fredrik Eriksson tävlingsledare Bocuse d´Or
Publicerades: 2014-05-06 -
Vad har hänt med Tommys tumme?10 dagar till final i Bocuse d´Or
Publicerades: 2014-04-29 -
Precisionsservering på schemat för 30 elever som serverar under tävlingsdagarna på Bocuse d´Or
Publicerades: 2014-04-28 -
Blanda bästa vårdrinken. Sveriges Mästarbartender Dosa Ivanov ger receptet
Publicerades: 2014-04-28 -
Garrett Oliver Master Brewer, Brooklyn Brewery
Publicerades: 2014-04-24 -
ANDREAS HEDLUND, gastronomiskt ansvarig för Nobelmiddagen
Publicerades: 2014-04-23 -
Ricard Constantinou berättar om Printz ölhall, Tolv Stockholm
Publicerades: 2014-04-05 -
Gäster vill att restauranger ska känna sina leverantörer, Fredrik Hultgren, färskvaruspecialist
Publicerades: 2014-03-31 -
"Goda korvar har omvänt mig, jag ska börja grilla" Christina Möller fd grillskeptiker.
Publicerades: 2014-03-31 -
"En korv är en liten buffé" Anders Levén kock, korvmakare, restaurangägare med mera med mera
Publicerades: 2014-03-30 -
"Man ska ta korven på allvar" Ricard Constantionou, matentreprenör och korventusiast
Publicerades: 2014-03-30 -
"Dags att sätta in kaffet i finrummet på restaurangerna" Matts Johansson da Matteo
Publicerades: 2014-03-25 -
Michaela Boson & Pontus Frithiof: "Gör som vi, coacha fram Årets Servitör 2014"
Publicerades: 2014-03-24 -
Nya trender i baren kommer från köket, Mikael Berglund Hveem, ordförande Sveriges Bartenders Gille
Publicerades: 2014-03-23 -
Federica Zeni, from Zeni wines, speaks Swedish and explains how to stay strong and get a long life
Publicerades: 2014-03-21 -
Möt en dansk Kromutter Ulla Bak Christensen, i ett frejdigt samtal på danska och svenska
Publicerades: 2014-03-19
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.