Prata Mat

En podcast av Prata Mat

Kategorier:

229 Avsnitt

  1. Norska staten ger stöd för restauranglärlingar, konsult och handledare Anita Løyning

    Publicerades: 2014-03-18
  2. Intervju med Eric Seger Nordisk guldmedaljör

    Publicerades: 2014-03-18
  3. Nordiska Mästerskapen coachen Anna Björklund, driftschef F12, Herning

    Publicerades: 2014-03-18
  4. Whisky en trevlig måltidsdryck, Mikael Lundén, Diageo

    Publicerades: 2014-03-14
  5. David G Robertson, Rare Whisky Director, Dalmore

    Publicerades: 2014-03-14
  6. Jonas Lundgren at Chef's dinner at Restaurant Jonas

    Publicerades: 2014-03-11
  7. Kent Johansson, sommelier at Restaurang Jonas

    Publicerades: 2014-03-11
  8. Linda Sundberg at Gyldene Freden

    Publicerades: 2014-03-11
  9. Intervju med Azita Shariati

    Publicerades: 2014-03-06

12 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site