Prata Mat
En podcast av Prata Mat
Kategorier:
229 Avsnitt
-
"Åtta slåss om pallen" Fredrik E o Marcus A
Publicerades: 2015-01-28 -
Jag övervann nervositeten, Myllymäki
Publicerades: 2015-01-28 -
"Tommy chanser är goda", Jelksäter
Publicerades: 2015-01-28 -
Hälsingestintan talare på matens Davos i Lyon
Publicerades: 2015-01-27 -
Konditorerna nådde sitt mål, placerade sig 10-i-topp.
Publicerades: 2015-01-26 -
Wrapsemla, del II, säljer 1000 per dag, Tösse i krismöte, ringlande köer
Publicerades: 2015-01-22 -
Matsalsyrken har potential, Michaela Boson
Publicerades: 2015-01-20 -
Myllymäki - Mat handlar om närvaro
Publicerades: 2015-01-16 -
Wrapsemla - Mattias Ljungbergs nya mobila semla
Publicerades: 2015-01-16 -
"Maten ska tala starkast" Jens Fager, formger Myllymäkis presentation
Publicerades: 2015-01-15 -
Svenskar bokar många bord på Aquavit
Publicerades: 2015-01-15 -
Restaurangpraktik kan bli chock, Andreas Breschi, Magnus Rylander STC, Stockholm Culinary Team.
Publicerades: 2015-01-15 -
Bordeaux-vinerna sjua på Systembolaget, vi vill upp, Alain Renaud, president Le Grand Cercle.
Publicerades: 2015-01-14 -
Ellen Eriksson, SCT nybliven guldmedaljör vill fortsätta tävla
Publicerades: 2015-01-14 -
Tävlingspaus efter OS o VM, Clara Andersson STC
Publicerades: 2015-01-12 -
Nästa mål är OS, Andreas Printz, guldmedaljör, STC.
Publicerades: 2015-01-12 -
Vara mänsklig – ett vinnande koncept, Marcus Bremdahl, lagkapten STC.
Publicerades: 2015-01-12 -
Tar kocken över matsalen? R&S podcast från Restauranggalan
Publicerades: 2015-01-07 -
Daniel Roos: Nobeldesserten egentligen för svår för så många gäster
Publicerades: 2014-12-12 -
Zinfandel-provning med Beatrice Becher
Publicerades: 2014-12-10
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.