Prata Mat

En podcast av Prata Mat

Kategorier:

229 Avsnitt

  1. "Åtta slåss om pallen" Fredrik E o Marcus A

    Publicerades: 2015-01-28
  2. Jag övervann nervositeten, Myllymäki

    Publicerades: 2015-01-28
  3. "Tommy chanser är goda", Jelksäter

    Publicerades: 2015-01-28
  4. Hälsingestintan talare på matens Davos i Lyon

    Publicerades: 2015-01-27
  5. Konditorerna nådde sitt mål, placerade sig 10-i-topp.

    Publicerades: 2015-01-26
  6. Wrapsemla, del II, säljer 1000 per dag, Tösse i krismöte, ringlande köer

    Publicerades: 2015-01-22
  7. Matsalsyrken har potential, Michaela Boson

    Publicerades: 2015-01-20
  8. Myllymäki - Mat handlar om närvaro

    Publicerades: 2015-01-16
  9. Wrapsemla - Mattias Ljungbergs nya mobila semla

    Publicerades: 2015-01-16
  10. "Maten ska tala starkast" Jens Fager, formger Myllymäkis presentation

    Publicerades: 2015-01-15
  11. Svenskar bokar många bord på Aquavit

    Publicerades: 2015-01-15
  12. Restaurangpraktik kan bli chock, Andreas Breschi, Magnus Rylander STC, Stockholm Culinary Team.

    Publicerades: 2015-01-15
  13. Bordeaux-vinerna sjua på Systembolaget, vi vill upp, Alain Renaud, president Le Grand Cercle.

    Publicerades: 2015-01-14
  14. Ellen Eriksson, SCT nybliven guldmedaljör vill fortsätta tävla

    Publicerades: 2015-01-14
  15. Tävlingspaus efter OS o VM, Clara Andersson STC

    Publicerades: 2015-01-12
  16. Nästa mål är OS, Andreas Printz, guldmedaljör, STC.

    Publicerades: 2015-01-12
  17. Vara mänsklig – ett vinnande koncept, Marcus Bremdahl, lagkapten STC.

    Publicerades: 2015-01-12
  18. Tar kocken över matsalen? R&S podcast från Restauranggalan

    Publicerades: 2015-01-07
  19. Daniel Roos: Nobeldesserten egentligen för svår för så många gäster

    Publicerades: 2014-12-12
  20. Zinfandel-provning med Beatrice Becher

    Publicerades: 2014-12-10

8 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site