Prata Mat
En podcast av Prata Mat
Kategorier:
229 Avsnitt
-
Fredrik Eriksson: Kraven på bra krogar utanför city ökar
Publicerades: 2015-04-02 -
Bartenders are equal to the best new chefs, Guillaume Drouin, Calvados producer
Publicerades: 2015-04-01 -
Dosa Ivanov Årets Bartender igen 2015
Publicerades: 2015-03-19 -
SBG-ordförande om te-drink-trenden
Publicerades: 2015-03-19 -
Flairmästare 2015: Johan Pålsson, Paddy's Malmö
Publicerades: 2015-03-18 -
Två franska göteborgare på svenska och/ et en français
Publicerades: 2015-03-11 -
Lilla Ego del1/ Daniel Räms, Tom Sjöstedt
Publicerades: 2015-03-09 -
Lilla Ego del 2 /Tvingades utveckla bokningssystemet
Publicerades: 2015-03-09 -
Lilla Ego del 3/Någon av oss är alltid här
Publicerades: 2015-03-09 -
Lilla Ego 4/ Känslan hos en krögarägdkrog är svårslagen
Publicerades: 2015-03-09 -
Philip Olsson Årets Unga Kock 2015 Pontus!Matsalen,Stockholm
Publicerades: 2015-02-23 -
Martin Anneflod, köksmästare, Kometen, Göteborg
Publicerades: 2015-02-17 -
En verklig kometkarriär, Annelie Öster, källarmästare Kometen
Publicerades: 2015-02-17 -
Andreas Jansson, vann regionkvalet till Årets Bartender
Publicerades: 2015-02-15 -
Plura på ny scén – lunchservering, Lidingö
Publicerades: 2015-02-13 -
Stulen meny, franskt territorium.För Yohan Adell finns bara franskt.
Publicerades: 2015-02-11 -
Thomas Sjögren, hans mamma, prinsen, Fredrik Erikssons oro....
Publicerades: 2015-02-05 -
Möt Michaela&Michaela Årets Servitör på plats på Årets Kock
Publicerades: 2015-02-05 -
Bruno Rouffaer: Big Bad Chef’s Era is over
Publicerades: 2015-01-30 -
Ørjan Johannessen,Norge, tog guldet i Bocuse
Publicerades: 2015-01-28
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.