Prata Mat
En podcast av Prata Mat
Kategorier:
229 Avsnitt
-
Timo Santala: A city must plan it's food strategy .
Publicerades: 2015-09-07 -
Långbro Värdshus fyller tio, Fredrik Eriksson i djupintervju.
Publicerades: 2015-09-07 -
Ingenting är omöjligt: Igor Sapega, tävlar i VM för döva kockar.
Publicerades: 2015-09-06 -
Bagare i nakenchock på Pride, Magnus Johansson talar ut.
Publicerades: 2015-08-11 -
Malin Söderström: Ärofyllt att uppmärksammas av branschen
Publicerades: 2015-08-10 -
Gloria Collell, född in i vinmakarfamiljen Collell på Sverigebesök.
Publicerades: 2015-07-03 -
Ekologiskt är lönsamt, Ulrika Brydling föreläser i Båstad.
Publicerades: 2015-07-02 -
Du är en placerare; Erik Måneld,Sveriges Ekokockar.
Publicerades: 2015-07-01 -
Dragan Unic,SKF: Finmatskulturen är glorifierad
Publicerades: 2015-06-30 -
Mår illa av svinn; Johan Gottbergs föreläsning i Båstad.
Publicerades: 2015-06-29 -
Byrackor, kassakor och stjärnor; Fredrik Önrup föreläser i Båstad.
Publicerades: 2015-06-28 -
Behåll personal med årsbonus / R&S i Båstad
Publicerades: 2015-06-26 -
Kungens vinkällare ska nog luftas, Fredrik Eriksson
Publicerades: 2015-06-10 -
Prinsbröllopets frestelser med konditor Mattias Ljungberg.
Publicerades: 2015-06-07 -
Nyskapare hittar mat i havet
Publicerades: 2015-05-26 -
Non-wine producing countries have the best sommeliers
Publicerades: 2015-05-21 -
Norska krogen Egon lockar med miljonlön
Publicerades: 2015-05-11 -
Johan Nilsson, Svensk Sommeliermästare 2015
Publicerades: 2015-05-06 -
Yotam Ottolenghi: We should all eat more vegetables
Publicerades: 2015-04-26 -
Köpet säkrar framtiden för Årets Kock, Hanna Halpern, vd RA.
Publicerades: 2015-04-24
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.