Prata Mat

En podcast av Prata Mat

Kategorier:

229 Avsnitt

  1. Direkt från Årets Kock, möt Jimmis tränare Martin Braag

    Publicerades: 2016-02-11
  2. Nya projekt för Årets Kock 2015 Thomas Sjögren

    Publicerades: 2016-02-10
  3. Bucht: Innovativa restauranger viktiga för näringslivet

    Publicerades: 2016-01-14
  4. Bra service ökar lönsamheten, R&S debatt 2015

    Publicerades: 2016-01-13
  5. Biodynamic is coming fast. Johan Reyneke, winemaker, South Africa.

    Publicerades: 2016-01-05
  6. Darioush: Wine has always been my passion

    Publicerades: 2015-12-28
  7. Punk Royale: Varför låta regler styra?

    Publicerades: 2015-12-16
  8. Bibehålla elegansen i maten är det svåra, Sayan Isaksson Nobelkock 2015

    Publicerades: 2015-12-10
  9. Daniel Roos på Nobel igen: Stor utmaning att slå sig själv

    Publicerades: 2015-12-10
  10. Alexandra Dittmer, driftchef på Bobergs, Årets Affärskrog

    Publicerades: 2015-12-09
  11. Fabulleuses, first all-female Champagne-group

    Publicerades: 2015-12-03
  12. Griskött i Kina fint och inte fett

    Publicerades: 2015-11-25
  13. Dubbel Mall-öppning för PDF Group

    Publicerades: 2015-11-13
  14. Nordenpremiär för turkiska Simit Sarayi

    Publicerades: 2015-11-13
  15. Norska Egon startar Sverige-satsning i Solna

    Publicerades: 2015-11-13
  16. Food truck-trenden kommer avta

    Publicerades: 2015-11-11
  17. Nu utses de bästa kokböckerna

    Publicerades: 2015-10-17
  18. Say Hello to the Beer, James Watt, Brewdog.

    Publicerades: 2015-10-15
  19. Alexander Sjögren, ny Bocuse-kandidat

    Publicerades: 2015-10-13
  20. Rene Uusmees, Estonian Chef Cooking at Hjerta, Stockholm

    Publicerades: 2015-09-30

5 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site