Prata Mat
En podcast av Prata Mat
Kategorier:
229 Avsnitt
-
Direkt från Årets Kock, möt Jimmis tränare Martin Braag
Publicerades: 2016-02-11 -
Nya projekt för Årets Kock 2015 Thomas Sjögren
Publicerades: 2016-02-10 -
Bucht: Innovativa restauranger viktiga för näringslivet
Publicerades: 2016-01-14 -
Bra service ökar lönsamheten, R&S debatt 2015
Publicerades: 2016-01-13 -
Biodynamic is coming fast. Johan Reyneke, winemaker, South Africa.
Publicerades: 2016-01-05 -
Darioush: Wine has always been my passion
Publicerades: 2015-12-28 -
Punk Royale: Varför låta regler styra?
Publicerades: 2015-12-16 -
Bibehålla elegansen i maten är det svåra, Sayan Isaksson Nobelkock 2015
Publicerades: 2015-12-10 -
Daniel Roos på Nobel igen: Stor utmaning att slå sig själv
Publicerades: 2015-12-10 -
Alexandra Dittmer, driftchef på Bobergs, Årets Affärskrog
Publicerades: 2015-12-09 -
Fabulleuses, first all-female Champagne-group
Publicerades: 2015-12-03 -
Griskött i Kina fint och inte fett
Publicerades: 2015-11-25 -
Dubbel Mall-öppning för PDF Group
Publicerades: 2015-11-13 -
Nordenpremiär för turkiska Simit Sarayi
Publicerades: 2015-11-13 -
Norska Egon startar Sverige-satsning i Solna
Publicerades: 2015-11-13 -
Food truck-trenden kommer avta
Publicerades: 2015-11-11 -
Nu utses de bästa kokböckerna
Publicerades: 2015-10-17 -
Say Hello to the Beer, James Watt, Brewdog.
Publicerades: 2015-10-15 -
Alexander Sjögren, ny Bocuse-kandidat
Publicerades: 2015-10-13 -
Rene Uusmees, Estonian Chef Cooking at Hjerta, Stockholm
Publicerades: 2015-09-30
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.