Meny

En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

767 Avsnitt

  1. Så tränar du upp lukt och smak igen

    Publicerades: 2022-02-24
  2. Timbuktu, kompisarna och köttfärssås-klubben

    Publicerades: 2022-02-17
  3. Nej. Sötningsmedel är inte farligt. Och kokossocker är inte bättre än strösocker.

    Publicerades: 2022-02-10
  4. Historien om socker – lyx och läkemedel som blev "vårt billigaste födoämne"

    Publicerades: 2022-02-03
  5. Allt salt är havssalt

    Publicerades: 2022-01-27
  6. Jennie lär oss allt om asiatiska nudlar

    Publicerades: 2022-01-20
  7. När ananas kostade 130.000 kr styck

    Publicerades: 2022-01-13
  8. Ludvigs airfryer – och andra köksmaskiner

    Publicerades: 2022-01-06
  9. "Det är sällan vi äter oxfilé och potatisgratäng till frukost..."

    Publicerades: 2021-12-30
  10. Vi går i kloster – för maten

    Publicerades: 2021-12-23
  11. Så får du knäcken i formarna utan att spilla

    Publicerades: 2021-12-16
  12. Säsongens nya kokböcker – vi läser och lagar

    Publicerades: 2021-12-09
  13. Pepparkakor – bygga hus, historia, alla recept, gubbar och grisar

    Publicerades: 2021-12-02
  14. Plocka svamp – i butiker

    Publicerades: 2021-11-25
  15. Farmor Agnes dukar upp till kalas!

    Publicerades: 2021-11-18
  16. Odla mat utan arbete i skogsträdgård

    Publicerades: 2021-11-11
  17. Bebyggd åkerjord för alltid förlorad

    Publicerades: 2021-11-04
  18. Uppdrag Scary seafood: laga nåt läckert av sjögurka, sjöstjärna, strandkrabba eller eremitkräfta

    Publicerades: 2021-10-28
  19. Hönor, djungelhönor och dinosaurier – historien om världens vanligaste fågel

    Publicerades: 2021-10-21
  20. Viktor ska ta Operakällaren in i framtiden

    Publicerades: 2021-10-14

8 / 39

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site