Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
814 Avsnitt
-
Hemligheten med baguetten
Publicerades: 2023-01-19 -
Dim sum, dumplings, Taiwan, Hong Kong – och svensk kinamat
Publicerades: 2023-01-12 -
Matbananer som i Guatemala
Publicerades: 2023-01-05 -
Mat är kärlek. Kärlek är mat. Samtal med Karolina Ramqvist.
Publicerades: 2022-12-29 -
Därför äter vi nötter på julen
Publicerades: 2022-12-22 -
Julens metoder – grava, rimma och luta
Publicerades: 2022-12-15 -
Glögg! Glögg? Det är ju rosa, med bubblor och kallt!
Publicerades: 2022-12-08 -
Nya kokböcker som inspirerar
Publicerades: 2022-12-01 -
Gunnel odlar saffran i trädgården
Publicerades: 2022-11-24 -
Stefan Ekengren: Gaffelmos är livet!
Publicerades: 2022-11-17 -
Det stora mussel-mysteriet
Publicerades: 2022-11-10 -
Emma Hamberg: Ät tillsammans och lev längre
Publicerades: 2022-11-03 -
Yuko bjuder på gröna teer från Japan
Publicerades: 2022-10-27 -
Så smakar den äkta caesarsalladen
Publicerades: 2022-10-20 -
Josefin bjuder på animaliskt fett
Publicerades: 2022-10-13 -
Ekobonden: Vi behöver alla sorters jordbruk
Publicerades: 2022-10-06 -
Så blev Jessie Sommarström Årets Kock 2022
Publicerades: 2022-09-29 -
Vart tog de svenska plommonen vägen?
Publicerades: 2022-09-22 -
Konsten att hitta fantastiska matställen på oväntade platser
Publicerades: 2022-09-15 -
En råvara vi kan bli självförsörjande på — linser
Publicerades: 2022-09-08
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger
