814 Avsnitt

  1. Hemligheten med baguetten

    Publicerades: 2023-01-19
  2. Dim sum, dumplings, Taiwan, Hong Kong – och svensk kinamat

    Publicerades: 2023-01-12
  3. Matbananer som i Guatemala

    Publicerades: 2023-01-05
  4. Mat är kärlek. Kärlek är mat. Samtal med Karolina Ramqvist.

    Publicerades: 2022-12-29
  5. Därför äter vi nötter på julen

    Publicerades: 2022-12-22
  6. Julens metoder – grava, rimma och luta

    Publicerades: 2022-12-15
  7. Glögg! Glögg? Det är ju rosa, med bubblor och kallt!

    Publicerades: 2022-12-08
  8. Nya kokböcker som inspirerar

    Publicerades: 2022-12-01
  9. Gunnel odlar saffran i trädgården

    Publicerades: 2022-11-24
  10. Stefan Ekengren: Gaffelmos är livet!

    Publicerades: 2022-11-17
  11. Det stora mussel-mysteriet

    Publicerades: 2022-11-10
  12. Emma Hamberg: Ät tillsammans och lev längre

    Publicerades: 2022-11-03
  13. Yuko bjuder på gröna teer från Japan

    Publicerades: 2022-10-27
  14. Så smakar den äkta caesarsalladen

    Publicerades: 2022-10-20
  15. Josefin bjuder på animaliskt fett

    Publicerades: 2022-10-13
  16. Ekobonden: Vi behöver alla sorters jordbruk

    Publicerades: 2022-10-06
  17. Så blev Jessie Sommarström Årets Kock 2022

    Publicerades: 2022-09-29
  18. Vart tog de svenska plommonen vägen?

    Publicerades: 2022-09-22
  19. Konsten att hitta fantastiska matställen på oväntade platser

    Publicerades: 2022-09-15
  20. En råvara vi kan bli självförsörjande på — linser

    Publicerades: 2022-09-08

8 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site