Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
Kategorier:
767 Avsnitt
-
Så tränar du upp lukt och smak igen
Publicerades: 2022-02-24 -
Timbuktu, kompisarna och köttfärssås-klubben
Publicerades: 2022-02-17 -
Nej. Sötningsmedel är inte farligt. Och kokossocker är inte bättre än strösocker.
Publicerades: 2022-02-10 -
Historien om socker – lyx och läkemedel som blev "vårt billigaste födoämne"
Publicerades: 2022-02-03 -
Allt salt är havssalt
Publicerades: 2022-01-27 -
Jennie lär oss allt om asiatiska nudlar
Publicerades: 2022-01-20 -
När ananas kostade 130.000 kr styck
Publicerades: 2022-01-13 -
Ludvigs airfryer – och andra köksmaskiner
Publicerades: 2022-01-06 -
"Det är sällan vi äter oxfilé och potatisgratäng till frukost..."
Publicerades: 2021-12-30 -
Vi går i kloster – för maten
Publicerades: 2021-12-23 -
Så får du knäcken i formarna utan att spilla
Publicerades: 2021-12-16 -
Säsongens nya kokböcker – vi läser och lagar
Publicerades: 2021-12-09 -
Pepparkakor – bygga hus, historia, alla recept, gubbar och grisar
Publicerades: 2021-12-02 -
Plocka svamp – i butiker
Publicerades: 2021-11-25 -
Farmor Agnes dukar upp till kalas!
Publicerades: 2021-11-18 -
Odla mat utan arbete i skogsträdgård
Publicerades: 2021-11-11 -
Bebyggd åkerjord för alltid förlorad
Publicerades: 2021-11-04 -
Uppdrag Scary seafood: laga nåt läckert av sjögurka, sjöstjärna, strandkrabba eller eremitkräfta
Publicerades: 2021-10-28 -
Hönor, djungelhönor och dinosaurier – historien om världens vanligaste fågel
Publicerades: 2021-10-21 -
Viktor ska ta Operakällaren in i framtiden
Publicerades: 2021-10-14
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger