788 Avsnitt

  1. Historien om de svenska kaféerna

    Publicerades: 2022-07-21
  2. Historien om maten och idrotten

    Publicerades: 2022-07-14
  3. Historien om fjällmaten

    Publicerades: 2022-07-07
  4. Historien om restaurangvagnen

    Publicerades: 2022-06-30
  5. Bea lär oss grillens alla möjligheter

    Publicerades: 2022-06-23
  6. Nya matböcker: äta ute, fixa fest, modern självhushållning, nordisk sushi, indiskt, hummus och en roman

    Publicerades: 2022-06-16
  7. Rabarber — hur magmedicinen blev efterrätt

    Publicerades: 2022-06-09
  8. Vi äter bananskal, dricker champagne och lyssnar på musik

    Publicerades: 2022-06-02
  9. Dags att börja äta insjöfisken

    Publicerades: 2022-05-26
  10. Mat från strandkanten

    Publicerades: 2022-05-19
  11. Helena bytte bana och blev diplomerad pastamakare

    Publicerades: 2022-05-12
  12. Jureskog och Petterson gör proviant till äventyrare

    Publicerades: 2022-05-05
  13. Vi provsmakar nya veganprodukter, avdelning färs- och bullar

    Publicerades: 2022-04-28
  14. Ann avslöjar den ultraprocessade maten

    Publicerades: 2022-04-21
  15. Matglädje i förskolan

    Publicerades: 2022-04-14
  16. Ostbricka — 70-talet återuppstår

    Publicerades: 2022-04-07
  17. Bagel — ett hål med bröd runt

    Publicerades: 2022-03-31
  18. Glädjen i att laga mat på rester

    Publicerades: 2022-03-24
  19. Vad som krävs för en bra semla. Och den italienska semlan.

    Publicerades: 2022-03-17
  20. De satsar på tidningar om mat och vin

    Publicerades: 2022-03-10

8 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site