Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
814 Avsnitt
-
Svensk vin att räkna med
Publicerades: 2022-09-01 -
Zucchini — grönsakernas kyckling
Publicerades: 2022-08-25 -
Historien om skolmaten
Publicerades: 2022-08-18 -
Historien om festivalmaten
Publicerades: 2022-08-11 -
Historien om maten i det militära
Publicerades: 2022-08-04 -
Historien om snabbmaten
Publicerades: 2022-07-28 -
Historien om de svenska kaféerna
Publicerades: 2022-07-21 -
Historien om maten och idrotten
Publicerades: 2022-07-14 -
Historien om fjällmaten
Publicerades: 2022-07-07 -
Historien om restaurangvagnen
Publicerades: 2022-06-30 -
Bea lär oss grillens alla möjligheter
Publicerades: 2022-06-23 -
Nya matböcker: äta ute, fixa fest, modern självhushållning, nordisk sushi, indiskt, hummus och en roman
Publicerades: 2022-06-16 -
Rabarber — hur magmedicinen blev efterrätt
Publicerades: 2022-06-09 -
Vi äter bananskal, dricker champagne och lyssnar på musik
Publicerades: 2022-06-02 -
Dags att börja äta insjöfisken
Publicerades: 2022-05-26 -
Mat från strandkanten
Publicerades: 2022-05-19 -
Helena bytte bana och blev diplomerad pastamakare
Publicerades: 2022-05-12 -
Jureskog och Petterson gör proviant till äventyrare
Publicerades: 2022-05-05 -
Vi provsmakar nya veganprodukter, avdelning färs- och bullar
Publicerades: 2022-04-28 -
Ann avslöjar den ultraprocessade maten
Publicerades: 2022-04-21
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger
