Meny

En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

767 Avsnitt

  1. Historien om maten och idrotten

    Publicerades: 2022-07-14
  2. Historien om fjällmaten

    Publicerades: 2022-07-07
  3. Historien om restaurangvagnen

    Publicerades: 2022-06-30
  4. Bea lär oss grillens alla möjligheter

    Publicerades: 2022-06-23
  5. Nya matböcker: äta ute, fixa fest, modern självhushållning, nordisk sushi, indiskt, hummus och en roman

    Publicerades: 2022-06-16
  6. Rabarber — hur magmedicinen blev efterrätt

    Publicerades: 2022-06-09
  7. Vi äter bananskal, dricker champagne och lyssnar på musik

    Publicerades: 2022-06-02
  8. Dags att börja äta insjöfisken

    Publicerades: 2022-05-26
  9. Mat från strandkanten

    Publicerades: 2022-05-19
  10. Helena bytte bana och blev diplomerad pastamakare

    Publicerades: 2022-05-12
  11. Jureskog och Petterson gör proviant till äventyrare

    Publicerades: 2022-05-05
  12. Vi provsmakar nya veganprodukter, avdelning färs- och bullar

    Publicerades: 2022-04-28
  13. Ann avslöjar den ultraprocessade maten

    Publicerades: 2022-04-21
  14. Matglädje i förskolan

    Publicerades: 2022-04-14
  15. Ostbricka — 70-talet återuppstår

    Publicerades: 2022-04-07
  16. Bagel — ett hål med bröd runt

    Publicerades: 2022-03-31
  17. Glädjen i att laga mat på rester

    Publicerades: 2022-03-24
  18. Vad som krävs för en bra semla. Och den italienska semlan.

    Publicerades: 2022-03-17
  19. De satsar på tidningar om mat och vin

    Publicerades: 2022-03-10
  20. Fixar du det här? Minst 10 arter på tallriken?

    Publicerades: 2022-03-03

7 / 39

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site