Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
Kategorier:
767 Avsnitt
-
Historien om maten och idrotten
Publicerades: 2022-07-14 -
Historien om fjällmaten
Publicerades: 2022-07-07 -
Historien om restaurangvagnen
Publicerades: 2022-06-30 -
Bea lär oss grillens alla möjligheter
Publicerades: 2022-06-23 -
Nya matböcker: äta ute, fixa fest, modern självhushållning, nordisk sushi, indiskt, hummus och en roman
Publicerades: 2022-06-16 -
Rabarber — hur magmedicinen blev efterrätt
Publicerades: 2022-06-09 -
Vi äter bananskal, dricker champagne och lyssnar på musik
Publicerades: 2022-06-02 -
Dags att börja äta insjöfisken
Publicerades: 2022-05-26 -
Mat från strandkanten
Publicerades: 2022-05-19 -
Helena bytte bana och blev diplomerad pastamakare
Publicerades: 2022-05-12 -
Jureskog och Petterson gör proviant till äventyrare
Publicerades: 2022-05-05 -
Vi provsmakar nya veganprodukter, avdelning färs- och bullar
Publicerades: 2022-04-28 -
Ann avslöjar den ultraprocessade maten
Publicerades: 2022-04-21 -
Matglädje i förskolan
Publicerades: 2022-04-14 -
Ostbricka — 70-talet återuppstår
Publicerades: 2022-04-07 -
Bagel — ett hål med bröd runt
Publicerades: 2022-03-31 -
Glädjen i att laga mat på rester
Publicerades: 2022-03-24 -
Vad som krävs för en bra semla. Och den italienska semlan.
Publicerades: 2022-03-17 -
De satsar på tidningar om mat och vin
Publicerades: 2022-03-10 -
Fixar du det här? Minst 10 arter på tallriken?
Publicerades: 2022-03-03
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger