788 Avsnitt

  1. Glögg! Glögg? Det är ju rosa, med bubblor och kallt!

    Publicerades: 2022-12-08
  2. Nya kokböcker som inspirerar

    Publicerades: 2022-12-01
  3. Gunnel odlar saffran i trädgården

    Publicerades: 2022-11-24
  4. Stefan Ekengren: Gaffelmos är livet!

    Publicerades: 2022-11-17
  5. Det stora mussel-mysteriet

    Publicerades: 2022-11-10
  6. Emma Hamberg: Ät tillsammans och lev längre

    Publicerades: 2022-11-03
  7. Yuko bjuder på gröna teer från Japan

    Publicerades: 2022-10-27
  8. Så smakar den äkta caesarsalladen

    Publicerades: 2022-10-20
  9. Josefin bjuder på animaliskt fett

    Publicerades: 2022-10-13
  10. Ekobonden: Vi behöver alla sorters jordbruk

    Publicerades: 2022-10-06
  11. Så blev Jessie Sommarström Årets Kock 2022

    Publicerades: 2022-09-29
  12. Vart tog de svenska plommonen vägen?

    Publicerades: 2022-09-22
  13. Konsten att hitta fantastiska matställen på oväntade platser

    Publicerades: 2022-09-15
  14. En råvara vi kan bli självförsörjande på — linser

    Publicerades: 2022-09-08
  15. Svensk vin att räkna med

    Publicerades: 2022-09-01
  16. Zucchini — grönsakernas kyckling

    Publicerades: 2022-08-25
  17. Historien om skolmaten

    Publicerades: 2022-08-18
  18. Historien om festivalmaten

    Publicerades: 2022-08-11
  19. Historien om maten i det militära

    Publicerades: 2022-08-04
  20. Historien om snabbmaten

    Publicerades: 2022-07-28

7 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site