814 Avsnitt

  1. Salmonellalarm under våren — men du kan äta äggen

    Publicerades: 2023-06-08
  2. Så lär du dig att sluta med recept

    Publicerades: 2023-06-01
  3. The return of Gråärt

    Publicerades: 2023-05-25
  4. Så smakar 5000 år gamla recept

    Publicerades: 2023-05-18
  5. Sanna Lindberg: Svensk öl har aldrig varit bättre

    Publicerades: 2023-05-11
  6. Så smakade maten under andra världskriget

    Publicerades: 2023-05-04
  7. Ramslöksdrottningen från London skördar i Skåne

    Publicerades: 2023-04-27
  8. Pulver i köket — fortfarande med i matchen

    Publicerades: 2023-04-20
  9. Falukorv — Sveriges mest älskade korv

    Publicerades: 2023-04-13
  10. Bodil väckte mathantverket i Sverige

    Publicerades: 2023-04-06
  11. Den magiska löken

    Publicerades: 2023-03-30
  12. Psykologen med en ostaffär i garaget

    Publicerades: 2023-03-23
  13. Billigare, enklare och roligare matlagning — med planering

    Publicerades: 2023-03-16
  14. Förädling och frukt av bär i Balsgård läggs ner efter 80 år

    Publicerades: 2023-03-09
  15. Köksprylarna vi inte kan vara utan

    Publicerades: 2023-03-02
  16. Marcus och Erika om restauranger som mötesplatser

    Publicerades: 2023-02-23
  17. Allt du inte visste om Sveriges nationalbakverk — krokanen

    Publicerades: 2023-02-16
  18. När konditorierna var mer än bara kakor

    Publicerades: 2023-02-09
  19. Miraklet i majonnäs — så fungerar emulsioner

    Publicerades: 2023-02-02
  20. Historien om stjärnkocken som blev charkuterist

    Publicerades: 2023-01-26

7 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site