Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
814 Avsnitt
-
Salmonellalarm under våren — men du kan äta äggen
Publicerades: 2023-06-08 -
Så lär du dig att sluta med recept
Publicerades: 2023-06-01 -
The return of Gråärt
Publicerades: 2023-05-25 -
Så smakar 5000 år gamla recept
Publicerades: 2023-05-18 -
Sanna Lindberg: Svensk öl har aldrig varit bättre
Publicerades: 2023-05-11 -
Så smakade maten under andra världskriget
Publicerades: 2023-05-04 -
Ramslöksdrottningen från London skördar i Skåne
Publicerades: 2023-04-27 -
Pulver i köket — fortfarande med i matchen
Publicerades: 2023-04-20 -
Falukorv — Sveriges mest älskade korv
Publicerades: 2023-04-13 -
Bodil väckte mathantverket i Sverige
Publicerades: 2023-04-06 -
Den magiska löken
Publicerades: 2023-03-30 -
Psykologen med en ostaffär i garaget
Publicerades: 2023-03-23 -
Billigare, enklare och roligare matlagning — med planering
Publicerades: 2023-03-16 -
Förädling och frukt av bär i Balsgård läggs ner efter 80 år
Publicerades: 2023-03-09 -
Köksprylarna vi inte kan vara utan
Publicerades: 2023-03-02 -
Marcus och Erika om restauranger som mötesplatser
Publicerades: 2023-02-23 -
Allt du inte visste om Sveriges nationalbakverk — krokanen
Publicerades: 2023-02-16 -
När konditorierna var mer än bara kakor
Publicerades: 2023-02-09 -
Miraklet i majonnäs — så fungerar emulsioner
Publicerades: 2023-02-02 -
Historien om stjärnkocken som blev charkuterist
Publicerades: 2023-01-26
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger
