788 Avsnitt

  1. Ramslöksdrottningen från London skördar i Skåne

    Publicerades: 2023-04-27
  2. Pulver i köket — fortfarande med i matchen

    Publicerades: 2023-04-20
  3. Falukorv — Sveriges mest älskade korv

    Publicerades: 2023-04-13
  4. Bodil väckte mathantverket i Sverige

    Publicerades: 2023-04-06
  5. Den magiska löken

    Publicerades: 2023-03-30
  6. Psykologen med en ostaffär i garaget

    Publicerades: 2023-03-23
  7. Billigare, enklare och roligare matlagning — med planering

    Publicerades: 2023-03-16
  8. Förädling och frukt av bär i Balsgård läggs ner efter 80 år

    Publicerades: 2023-03-09
  9. Köksprylarna vi inte kan vara utan

    Publicerades: 2023-03-02
  10. Marcus och Erika om restauranger som mötesplatser

    Publicerades: 2023-02-23
  11. Allt du inte visste om Sveriges nationalbakverk — krokanen

    Publicerades: 2023-02-16
  12. När konditorierna var mer än bara kakor

    Publicerades: 2023-02-09
  13. Miraklet i majonnäs — så fungerar emulsioner

    Publicerades: 2023-02-02
  14. Historien om stjärnkocken som blev charkuterist

    Publicerades: 2023-01-26
  15. Hemligheten med baguetten

    Publicerades: 2023-01-19
  16. Dim sum, dumplings, Taiwan, Hong Kong – och svensk kinamat

    Publicerades: 2023-01-12
  17. Matbananer som i Guatemala

    Publicerades: 2023-01-05
  18. Mat är kärlek. Kärlek är mat. Samtal med Karolina Ramqvist.

    Publicerades: 2022-12-29
  19. Därför äter vi nötter på julen

    Publicerades: 2022-12-22
  20. Julens metoder – grava, rimma och luta

    Publicerades: 2022-12-15

6 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site