Meny

En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

767 Avsnitt

  1. Nya kokböcker som inspirerar

    Publicerades: 2022-12-01
  2. Gunnel odlar saffran i trädgården

    Publicerades: 2022-11-24
  3. Stefan Ekengren: Gaffelmos är livet!

    Publicerades: 2022-11-17
  4. Det stora mussel-mysteriet

    Publicerades: 2022-11-10
  5. Emma Hamberg: Ät tillsammans och lev längre

    Publicerades: 2022-11-03
  6. Yuko bjuder på gröna teer från Japan

    Publicerades: 2022-10-27
  7. Så smakar den äkta caesarsalladen

    Publicerades: 2022-10-20
  8. Josefin bjuder på animaliskt fett

    Publicerades: 2022-10-13
  9. Ekobonden: Vi behöver alla sorters jordbruk

    Publicerades: 2022-10-06
  10. Så blev Jessie Sommarström Årets Kock 2022

    Publicerades: 2022-09-29
  11. Vart tog de svenska plommonen vägen?

    Publicerades: 2022-09-22
  12. Konsten att hitta fantastiska matställen på oväntade platser

    Publicerades: 2022-09-15
  13. En råvara vi kan bli självförsörjande på — linser

    Publicerades: 2022-09-08
  14. Svensk vin att räkna med

    Publicerades: 2022-09-01
  15. Zucchini — grönsakernas kyckling

    Publicerades: 2022-08-25
  16. Historien om skolmaten

    Publicerades: 2022-08-18
  17. Historien om festivalmaten

    Publicerades: 2022-08-11
  18. Historien om maten i det militära

    Publicerades: 2022-08-04
  19. Historien om snabbmaten

    Publicerades: 2022-07-28
  20. Historien om de svenska kaféerna

    Publicerades: 2022-07-21

6 / 39

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site