Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
814 Avsnitt
-
Provköket som förändrade Sverige
Publicerades: 2023-10-26 -
Servitörens tysta kunskap
Publicerades: 2023-10-19 -
Det stora honungsfusket
Publicerades: 2023-10-12 -
Honung — en värld av olika smaker
Publicerades: 2023-10-05 -
Vår äldsta maträtt: ärtsoppa. Och annat man kan göra med gula ärtor.
Publicerades: 2023-09-28 -
Därför vill restauranger odla själva
Publicerades: 2023-09-21 -
Vi besöker Ukraina via maten
Publicerades: 2023-09-14 -
Pastans historia i Italien
Publicerades: 2023-09-07 -
De lagar retro-mat från Husmoderns Köksalmanack
Publicerades: 2023-08-31 -
Auberginen får ett eget program
Publicerades: 2023-08-24 -
Sveriges mest älskade och hatade mat – historien om surströmmingen
Publicerades: 2023-08-17 -
Kalaset som kräva dessa drycker – historien om kräftskivan
Publicerades: 2023-08-10 -
Så blev Sverige hela världens gottegrisar – historien om godis
Publicerades: 2023-08-03 -
När polisen jagade kaffedrickare – historien om kaffesurrogat
Publicerades: 2023-07-27 -
Så luktar Vasaskeppets 400 år gamla smör – historien om maten i flottan
Publicerades: 2023-07-20 -
När grannarna delade vitvaror – historien om frysen
Publicerades: 2023-07-13 -
När brännvin var botemedel mot allt – historien om den svenska spriten
Publicerades: 2023-07-06 -
Från gubbfest till bankett – historien om Nobelmiddagen
Publicerades: 2023-06-29 -
Restaurangtrender: London, boka bord och QR-koder
Publicerades: 2023-06-22 -
Nya kokböcker — vi har läst och lagat
Publicerades: 2023-06-15
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger
