814 Avsnitt

  1. Provköket som förändrade Sverige

    Publicerades: 2023-10-26
  2. Servitörens tysta kunskap

    Publicerades: 2023-10-19
  3. Det stora honungsfusket

    Publicerades: 2023-10-12
  4. Honung — en värld av olika smaker

    Publicerades: 2023-10-05
  5. Vår äldsta maträtt: ärtsoppa. Och annat man kan göra med gula ärtor.

    Publicerades: 2023-09-28
  6. Därför vill restauranger odla själva

    Publicerades: 2023-09-21
  7. Vi besöker Ukraina via maten

    Publicerades: 2023-09-14
  8. Pastans historia i Italien

    Publicerades: 2023-09-07
  9. De lagar retro-mat från Husmoderns Köksalmanack

    Publicerades: 2023-08-31
  10. Auberginen får ett eget program

    Publicerades: 2023-08-24
  11. Sveriges mest älskade och hatade mat – historien om surströmmingen

    Publicerades: 2023-08-17
  12. Kalaset som kräva dessa drycker – historien om kräftskivan

    Publicerades: 2023-08-10
  13. Så blev Sverige hela världens gottegrisar – historien om godis

    Publicerades: 2023-08-03
  14. När polisen jagade kaffedrickare – historien om kaffesurrogat

    Publicerades: 2023-07-27
  15. Så luktar Vasaskeppets 400 år gamla smör – historien om maten i flottan

    Publicerades: 2023-07-20
  16. När grannarna delade vitvaror – historien om frysen

    Publicerades: 2023-07-13
  17. När brännvin var botemedel mot allt – historien om den svenska spriten

    Publicerades: 2023-07-06
  18. Från gubbfest till bankett – historien om Nobelmiddagen

    Publicerades: 2023-06-29
  19. Restaurangtrender: London, boka bord och QR-koder

    Publicerades: 2023-06-22
  20. Nya kokböcker — vi har läst och lagat

    Publicerades: 2023-06-15

6 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site