Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
814 Avsnitt
-
Salta fiskar och rödvin, chokladkaka med majonnäs, gamla viner blir nya
Publicerades: 2024-03-14 -
Konsten att vispa grädde
Publicerades: 2024-03-07 -
Prinsesstårtans program
Publicerades: 2024-02-29 -
Historien om svensk läskeblask
Publicerades: 2024-02-22 -
The Big Kassler Show!
Publicerades: 2024-02-15 -
Jenny får baljväxter att bli roliga och läckra
Publicerades: 2024-02-08 -
Avslöjande! Filmerna vi ser på sociala medier
Publicerades: 2024-02-01 -
Grejen med havregrynsgröt
Publicerades: 2024-01-25 -
Rizwan bjuder på bengalisk fika
Publicerades: 2024-01-18 -
Hemligheten med Blå zoner och Medelhavskosten
Publicerades: 2024-01-11 -
Så hittar du bästa olivoljan
Publicerades: 2024-01-04 -
Historien om lingon — Sveriges viktigaste bär
Publicerades: 2023-12-28 -
Grötris och annat rundkornigt ris
Publicerades: 2023-12-21 -
Dramatiken bakom en påse med vanligt vetemjöl
Publicerades: 2023-12-14 -
Nya kokböcker — vi har läst och lagat
Publicerades: 2023-12-07 -
Sarahs dröm: food truck istället för restaurang
Publicerades: 2023-11-30 -
Levi gör succé på sociala medier
Publicerades: 2023-11-23 -
Så luras du i tryffel-världen
Publicerades: 2023-11-16 -
Vi testar veganska ostar
Publicerades: 2023-11-09 -
Bonden Mårten och hans åkrar
Publicerades: 2023-11-02
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger
