Meny

En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

767 Avsnitt

  1. Pulver i köket — fortfarande med i matchen

    Publicerades: 2023-04-20
  2. Falukorv — Sveriges mest älskade korv

    Publicerades: 2023-04-13
  3. Bodil väckte mathantverket i Sverige

    Publicerades: 2023-04-06
  4. Den magiska löken

    Publicerades: 2023-03-30
  5. Psykologen med en ostaffär i garaget

    Publicerades: 2023-03-23
  6. Billigare, enklare och roligare matlagning — med planering

    Publicerades: 2023-03-16
  7. Förädling och frukt av bär i Balsgård läggs ner efter 80 år

    Publicerades: 2023-03-09
  8. Köksprylarna vi inte kan vara utan

    Publicerades: 2023-03-02
  9. Marcus och Erika om restauranger som mötesplatser

    Publicerades: 2023-02-23
  10. Allt du inte visste om Sveriges nationalbakverk — krokanen

    Publicerades: 2023-02-16
  11. När konditorierna var mer än bara kakor

    Publicerades: 2023-02-09
  12. Miraklet i majonnäs — så fungerar emulsioner

    Publicerades: 2023-02-02
  13. Historien om stjärnkocken som blev charkuterist

    Publicerades: 2023-01-26
  14. Hemligheten med baguetten

    Publicerades: 2023-01-19
  15. Dim sum, dumplings, Taiwan, Hong Kong – och svensk kinamat

    Publicerades: 2023-01-12
  16. Matbananer som i Guatemala

    Publicerades: 2023-01-05
  17. Mat är kärlek. Kärlek är mat. Samtal med Karolina Ramqvist.

    Publicerades: 2022-12-29
  18. Därför äter vi nötter på julen

    Publicerades: 2022-12-22
  19. Julens metoder – grava, rimma och luta

    Publicerades: 2022-12-15
  20. Glögg! Glögg? Det är ju rosa, med bubblor och kallt!

    Publicerades: 2022-12-08

5 / 39

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site