Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
Kategorier:
767 Avsnitt
-
Pulver i köket — fortfarande med i matchen
Publicerades: 2023-04-20 -
Falukorv — Sveriges mest älskade korv
Publicerades: 2023-04-13 -
Bodil väckte mathantverket i Sverige
Publicerades: 2023-04-06 -
Den magiska löken
Publicerades: 2023-03-30 -
Psykologen med en ostaffär i garaget
Publicerades: 2023-03-23 -
Billigare, enklare och roligare matlagning — med planering
Publicerades: 2023-03-16 -
Förädling och frukt av bär i Balsgård läggs ner efter 80 år
Publicerades: 2023-03-09 -
Köksprylarna vi inte kan vara utan
Publicerades: 2023-03-02 -
Marcus och Erika om restauranger som mötesplatser
Publicerades: 2023-02-23 -
Allt du inte visste om Sveriges nationalbakverk — krokanen
Publicerades: 2023-02-16 -
När konditorierna var mer än bara kakor
Publicerades: 2023-02-09 -
Miraklet i majonnäs — så fungerar emulsioner
Publicerades: 2023-02-02 -
Historien om stjärnkocken som blev charkuterist
Publicerades: 2023-01-26 -
Hemligheten med baguetten
Publicerades: 2023-01-19 -
Dim sum, dumplings, Taiwan, Hong Kong – och svensk kinamat
Publicerades: 2023-01-12 -
Matbananer som i Guatemala
Publicerades: 2023-01-05 -
Mat är kärlek. Kärlek är mat. Samtal med Karolina Ramqvist.
Publicerades: 2022-12-29 -
Därför äter vi nötter på julen
Publicerades: 2022-12-22 -
Julens metoder – grava, rimma och luta
Publicerades: 2022-12-15 -
Glögg! Glögg? Det är ju rosa, med bubblor och kallt!
Publicerades: 2022-12-08
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger