814 Avsnitt

  1. Salta fiskar och rödvin, chokladkaka med majonnäs, gamla viner blir nya

    Publicerades: 2024-03-14
  2. Konsten att vispa grädde

    Publicerades: 2024-03-07
  3. Prinsesstårtans program

    Publicerades: 2024-02-29
  4. Historien om svensk läskeblask

    Publicerades: 2024-02-22
  5. The Big Kassler Show!

    Publicerades: 2024-02-15
  6. Jenny får baljväxter att bli roliga och läckra

    Publicerades: 2024-02-08
  7. Avslöjande! Filmerna vi ser på sociala medier

    Publicerades: 2024-02-01
  8. Grejen med havregrynsgröt

    Publicerades: 2024-01-25
  9. Rizwan bjuder på bengalisk fika

    Publicerades: 2024-01-18
  10. Hemligheten med Blå zoner och Medelhavskosten

    Publicerades: 2024-01-11
  11. Så hittar du bästa olivoljan

    Publicerades: 2024-01-04
  12. Historien om lingon — Sveriges viktigaste bär

    Publicerades: 2023-12-28
  13. Grötris och annat rundkornigt ris

    Publicerades: 2023-12-21
  14. Dramatiken bakom en påse med vanligt vetemjöl

    Publicerades: 2023-12-14
  15. Nya kokböcker — vi har läst och lagat

    Publicerades: 2023-12-07
  16. Sarahs dröm: food truck istället för restaurang

    Publicerades: 2023-11-30
  17. Levi gör succé på sociala medier

    Publicerades: 2023-11-23
  18. Så luras du i tryffel-världen

    Publicerades: 2023-11-16
  19. Vi testar veganska ostar

    Publicerades: 2023-11-09
  20. Bonden Mårten och hans åkrar

    Publicerades: 2023-11-02

5 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site