788 Avsnitt

  1. Vi besöker Ukraina via maten

    Publicerades: 2023-09-14
  2. Pastans historia i Italien

    Publicerades: 2023-09-07
  3. De lagar retro-mat från Husmoderns Köksalmanack

    Publicerades: 2023-08-31
  4. Auberginen får ett eget program

    Publicerades: 2023-08-24
  5. Sveriges mest älskade och hatade mat – historien om surströmmingen

    Publicerades: 2023-08-17
  6. Kalaset som kräva dessa drycker – historien om kräftskivan

    Publicerades: 2023-08-10
  7. Så blev Sverige hela världens gottegrisar – historien om godis

    Publicerades: 2023-08-03
  8. När polisen jagade kaffedrickare – historien om kaffesurrogat

    Publicerades: 2023-07-27
  9. Så luktar Vasaskeppets 400 år gamla smör – historien om maten i flottan

    Publicerades: 2023-07-20
  10. När grannarna delade vitvaror – historien om frysen

    Publicerades: 2023-07-13
  11. När brännvin var botemedel mot allt – historien om den svenska spriten

    Publicerades: 2023-07-06
  12. Från gubbfest till bankett – historien om Nobelmiddagen

    Publicerades: 2023-06-29
  13. Restaurangtrender: London, boka bord och QR-koder

    Publicerades: 2023-06-22
  14. Nya kokböcker — vi har läst och lagat

    Publicerades: 2023-06-15
  15. Salmonellalarm under våren — men du kan äta äggen

    Publicerades: 2023-06-08
  16. Så lär du dig att sluta med recept

    Publicerades: 2023-06-01
  17. The return of Gråärt

    Publicerades: 2023-05-25
  18. Så smakar 5000 år gamla recept

    Publicerades: 2023-05-18
  19. Sanna Lindberg: Svensk öl har aldrig varit bättre

    Publicerades: 2023-05-11
  20. Så smakade maten under andra världskriget

    Publicerades: 2023-05-04

5 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site