Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
Kategorier:
767 Avsnitt
-
Pastans historia i Italien
Publicerades: 2023-09-07 -
De lagar retro-mat från Husmoderns Köksalmanack
Publicerades: 2023-08-31 -
Auberginen får ett eget program
Publicerades: 2023-08-24 -
Sveriges mest älskade och hatade mat – historien om surströmmingen
Publicerades: 2023-08-17 -
Kalaset som kräva dessa drycker – historien om kräftskivan
Publicerades: 2023-08-10 -
Så blev Sverige hela världens gottegrisar – historien om godis
Publicerades: 2023-08-03 -
När polisen jagade kaffedrickare – historien om kaffesurrogat
Publicerades: 2023-07-27 -
Så luktar Vasaskeppets 400 år gamla smör – historien om maten i flottan
Publicerades: 2023-07-20 -
När grannarna delade vitvaror – historien om frysen
Publicerades: 2023-07-13 -
När brännvin var botemedel mot allt – historien om den svenska spriten
Publicerades: 2023-07-06 -
Från gubbfest till bankett – historien om Nobelmiddagen
Publicerades: 2023-06-29 -
Restaurangtrender: London, boka bord och QR-koder
Publicerades: 2023-06-22 -
Nya kokböcker — vi har läst och lagat
Publicerades: 2023-06-15 -
Salmonellalarm under våren — men du kan äta äggen
Publicerades: 2023-06-08 -
Så lär du dig att sluta med recept
Publicerades: 2023-06-01 -
The return of Gråärt
Publicerades: 2023-05-25 -
Så smakar 5000 år gamla recept
Publicerades: 2023-05-18 -
Sanna Lindberg: Svensk öl har aldrig varit bättre
Publicerades: 2023-05-11 -
Så smakade maten under andra världskriget
Publicerades: 2023-05-04 -
Ramslöksdrottningen från London skördar i Skåne
Publicerades: 2023-04-27
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger