Meny

En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

767 Avsnitt

  1. Pastans historia i Italien

    Publicerades: 2023-09-07
  2. De lagar retro-mat från Husmoderns Köksalmanack

    Publicerades: 2023-08-31
  3. Auberginen får ett eget program

    Publicerades: 2023-08-24
  4. Sveriges mest älskade och hatade mat – historien om surströmmingen

    Publicerades: 2023-08-17
  5. Kalaset som kräva dessa drycker – historien om kräftskivan

    Publicerades: 2023-08-10
  6. Så blev Sverige hela världens gottegrisar – historien om godis

    Publicerades: 2023-08-03
  7. När polisen jagade kaffedrickare – historien om kaffesurrogat

    Publicerades: 2023-07-27
  8. Så luktar Vasaskeppets 400 år gamla smör – historien om maten i flottan

    Publicerades: 2023-07-20
  9. När grannarna delade vitvaror – historien om frysen

    Publicerades: 2023-07-13
  10. När brännvin var botemedel mot allt – historien om den svenska spriten

    Publicerades: 2023-07-06
  11. Från gubbfest till bankett – historien om Nobelmiddagen

    Publicerades: 2023-06-29
  12. Restaurangtrender: London, boka bord och QR-koder

    Publicerades: 2023-06-22
  13. Nya kokböcker — vi har läst och lagat

    Publicerades: 2023-06-15
  14. Salmonellalarm under våren — men du kan äta äggen

    Publicerades: 2023-06-08
  15. Så lär du dig att sluta med recept

    Publicerades: 2023-06-01
  16. The return of Gråärt

    Publicerades: 2023-05-25
  17. Så smakar 5000 år gamla recept

    Publicerades: 2023-05-18
  18. Sanna Lindberg: Svensk öl har aldrig varit bättre

    Publicerades: 2023-05-11
  19. Så smakade maten under andra världskriget

    Publicerades: 2023-05-04
  20. Ramslöksdrottningen från London skördar i Skåne

    Publicerades: 2023-04-27

4 / 39

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site