814 Avsnitt

  1. Grejen med päron

    Publicerades: 2024-09-26
  2. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Publicerades: 2024-09-19
  3. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Publicerades: 2024-09-12
  4. Så har den svenska matkulturen skapats

    Publicerades: 2024-09-05
  5. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Publicerades: 2024-08-29
  6. Diego, den motvillige ciderbonden

    Publicerades: 2024-08-22
  7. Den perfekta vattenmelonen. Sommar-glass och grill-pizza.

    Publicerades: 2024-06-20
  8. Allt du kan göra med gurka. Och så här odlas de.

    Publicerades: 2024-06-13
  9. Det perfekta köket

    Publicerades: 2024-06-06
  10. Vi testar automatisk pastamaskin, pastaformar och en matberedare

    Publicerades: 2024-05-30
  11. PR-konsulten som blev grönsaksodlare och synade matsystemet

    Publicerades: 2024-05-23
  12. Odlad tång — nästan för bra för att vara sant

    Publicerades: 2024-05-16
  13. Högskolan som utbildar produktutvecklare

    Publicerades: 2024-05-09
  14. Rätterna som ofta blir vardagsmiddag i våra hem

    Publicerades: 2024-05-02
  15. Vad är ett surdegsbröd?

    Publicerades: 2024-04-25
  16. Mat-influencer och lågstadielärare

    Publicerades: 2024-04-18
  17. Den äkta carbonaran finns inte

    Publicerades: 2024-04-11
  18. Kaffetrender med fermentering, kryddor och fruktjuice

    Publicerades: 2024-04-04
  19. Så gör du grillost och ricotta hemma

    Publicerades: 2024-03-28
  20. Så kan de laga god mat inom planetens gränser

    Publicerades: 2024-03-21

4 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radios app. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site