788 Avsnitt

  1. Avslöjande! Filmerna vi ser på sociala medier

    Publicerades: 2024-02-01
  2. Grejen med havregrynsgröt

    Publicerades: 2024-01-25
  3. Rizwan bjuder på bengalisk fika

    Publicerades: 2024-01-18
  4. Hemligheten med Blå zoner och Medelhavskosten

    Publicerades: 2024-01-11
  5. Så hittar du bästa olivoljan

    Publicerades: 2024-01-04
  6. Historien om lingon — Sveriges viktigaste bär

    Publicerades: 2023-12-28
  7. Grötris och annat rundkornigt ris

    Publicerades: 2023-12-21
  8. Dramatiken bakom en påse med vanligt vetemjöl

    Publicerades: 2023-12-14
  9. Nya kokböcker — vi har läst och lagat

    Publicerades: 2023-12-07
  10. Sarahs dröm: food truck istället för restaurang

    Publicerades: 2023-11-30
  11. Levi gör succé på sociala medier

    Publicerades: 2023-11-23
  12. Så luras du i tryffel-världen

    Publicerades: 2023-11-16
  13. Vi testar veganska ostar

    Publicerades: 2023-11-09
  14. Bonden Mårten och hans åkrar

    Publicerades: 2023-11-02
  15. Provköket som förändrade Sverige

    Publicerades: 2023-10-26
  16. Servitörens tysta kunskap

    Publicerades: 2023-10-19
  17. Det stora honungsfusket

    Publicerades: 2023-10-12
  18. Honung — en värld av olika smaker

    Publicerades: 2023-10-05
  19. Vår äldsta maträtt: ärtsoppa. Och annat man kan göra med gula ärtor.

    Publicerades: 2023-09-28
  20. Därför vill restauranger odla själva

    Publicerades: 2023-09-21

4 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site