788 Avsnitt

  1. Den perfekta vattenmelonen. Sommar-glass och grill-pizza.

    Publicerades: 2024-06-20
  2. Allt du kan göra med gurka. Och så här odlas de.

    Publicerades: 2024-06-13
  3. Det perfekta köket

    Publicerades: 2024-06-06
  4. Vi testar automatisk pastamaskin, pastaformar och en matberedare

    Publicerades: 2024-05-30
  5. PR-konsulten som blev grönsaksodlare och synade matsystemet

    Publicerades: 2024-05-23
  6. Odlad tång — nästan för bra för att vara sant

    Publicerades: 2024-05-16
  7. Högskolan som utbildar produktutvecklare

    Publicerades: 2024-05-09
  8. Rätterna som ofta blir vardagsmiddag i våra hem

    Publicerades: 2024-05-02
  9. Vad är ett surdegsbröd?

    Publicerades: 2024-04-25
  10. Mat-influencer och lågstadielärare

    Publicerades: 2024-04-18
  11. Den äkta carbonaran finns inte

    Publicerades: 2024-04-11
  12. Kaffetrender med fermentering, kryddor och fruktjuice

    Publicerades: 2024-04-04
  13. Så gör du grillost och ricotta hemma

    Publicerades: 2024-03-28
  14. Så kan de laga god mat inom planetens gränser

    Publicerades: 2024-03-21
  15. Salta fiskar och rödvin, chokladkaka med majonnäs, gamla viner blir nya

    Publicerades: 2024-03-14
  16. Konsten att vispa grädde

    Publicerades: 2024-03-07
  17. Prinsesstårtans program

    Publicerades: 2024-02-29
  18. Historien om svensk läskeblask

    Publicerades: 2024-02-22
  19. The Big Kassler Show!

    Publicerades: 2024-02-15
  20. Jenny får baljväxter att bli roliga och läckra

    Publicerades: 2024-02-08

3 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site