811 Avsnitt

  1. Saori lagar japansk husmanskost

    Publicerades: 2025-01-23
  2. Ett bättre matliv på landet än i Stockholm

    Publicerades: 2025-01-16
  3. Linda förändrar vårt matbeteende

    Publicerades: 2025-01-09
  4. Så jobbar öl- och vinrecensenter

    Publicerades: 2025-01-02
  5. Julbordet: Julskinkan på väg ut, Jansson på väg in

    Publicerades: 2024-12-26
  6. Uppdrag: hitta på ny röd julmat

    Publicerades: 2024-12-19
  7. Spännande böcker om mat

    Publicerades: 2024-12-12
  8. Ingen kris om glöggen kokar

    Publicerades: 2024-12-05
  9. Så förvandlas skarpsillen till ansjovis

    Publicerades: 2024-11-28
  10. Så fungerar fiskhamnen i Göteborg

    Publicerades: 2024-11-21
  11. När blir svensk öl svensk?

    Publicerades: 2024-11-14
  12. Världsmästare i pommes frites

    Publicerades: 2024-11-07
  13. Så hänger världens curry-rätter ihop

    Publicerades: 2024-10-31
  14. Tillaga med frysen

    Publicerades: 2024-10-24
  15. Därför äter inte barnen

    Publicerades: 2024-10-17
  16. Ett recept till alla möjliga bröd

    Publicerades: 2024-10-10
  17. Pumpan – bland mastodonter och människor

    Publicerades: 2024-10-03
  18. Grejen med päron

    Publicerades: 2024-09-26
  19. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Publicerades: 2024-09-19
  20. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Publicerades: 2024-09-12

3 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site