Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
811 Avsnitt
-
Saori lagar japansk husmanskost
Publicerades: 2025-01-23 -
Ett bättre matliv på landet än i Stockholm
Publicerades: 2025-01-16 -
Linda förändrar vårt matbeteende
Publicerades: 2025-01-09 -
Så jobbar öl- och vinrecensenter
Publicerades: 2025-01-02 -
Julbordet: Julskinkan på väg ut, Jansson på väg in
Publicerades: 2024-12-26 -
Uppdrag: hitta på ny röd julmat
Publicerades: 2024-12-19 -
Spännande böcker om mat
Publicerades: 2024-12-12 -
Ingen kris om glöggen kokar
Publicerades: 2024-12-05 -
Så förvandlas skarpsillen till ansjovis
Publicerades: 2024-11-28 -
Så fungerar fiskhamnen i Göteborg
Publicerades: 2024-11-21 -
När blir svensk öl svensk?
Publicerades: 2024-11-14 -
Världsmästare i pommes frites
Publicerades: 2024-11-07 -
Så hänger världens curry-rätter ihop
Publicerades: 2024-10-31 -
Tillaga med frysen
Publicerades: 2024-10-24 -
Därför äter inte barnen
Publicerades: 2024-10-17 -
Ett recept till alla möjliga bröd
Publicerades: 2024-10-10 -
Pumpan – bland mastodonter och människor
Publicerades: 2024-10-03 -
Grejen med päron
Publicerades: 2024-09-26 -
Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare
Publicerades: 2024-09-19 -
Var är alla svenska ekologiska äpplen?
Publicerades: 2024-09-12
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger
