Meny

En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

767 Avsnitt

  1. Grejen med havregrynsgröt

    Publicerades: 2024-01-25
  2. Rizwan bjuder på bengalisk fika

    Publicerades: 2024-01-18
  3. Hemligheten med Blå zoner och Medelhavskosten

    Publicerades: 2024-01-11
  4. Så hittar du bästa olivoljan

    Publicerades: 2024-01-04
  5. Historien om lingon — Sveriges viktigaste bär

    Publicerades: 2023-12-28
  6. Grötris och annat rundkornigt ris

    Publicerades: 2023-12-21
  7. Dramatiken bakom en påse med vanligt vetemjöl

    Publicerades: 2023-12-14
  8. Nya kokböcker — vi har läst och lagat

    Publicerades: 2023-12-07
  9. Sarahs dröm: food truck istället för restaurang

    Publicerades: 2023-11-30
  10. Levi gör succé på sociala medier

    Publicerades: 2023-11-23
  11. Så luras du i tryffel-världen

    Publicerades: 2023-11-16
  12. Vi testar veganska ostar

    Publicerades: 2023-11-09
  13. Bonden Mårten och hans åkrar

    Publicerades: 2023-11-02
  14. Provköket som förändrade Sverige

    Publicerades: 2023-10-26
  15. Servitörens tysta kunskap

    Publicerades: 2023-10-19
  16. Det stora honungsfusket

    Publicerades: 2023-10-12
  17. Honung — en värld av olika smaker

    Publicerades: 2023-10-05
  18. Vår äldsta maträtt: ärtsoppa. Och annat man kan göra med gula ärtor.

    Publicerades: 2023-09-28
  19. Därför vill restauranger odla själva

    Publicerades: 2023-09-21
  20. Vi besöker Ukraina via maten

    Publicerades: 2023-09-14

3 / 39

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site