Meny

En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

767 Avsnitt

  1. Allt du kan göra med gurka. Och så här odlas de.

    Publicerades: 2024-06-13
  2. Det perfekta köket

    Publicerades: 2024-06-06
  3. Vi testar automatisk pastamaskin, pastaformar och en matberedare

    Publicerades: 2024-05-30
  4. PR-konsulten som blev grönsaksodlare och synade matsystemet

    Publicerades: 2024-05-23
  5. Odlad tång — nästan för bra för att vara sant

    Publicerades: 2024-05-16
  6. Högskolan som utbildar produktutvecklare

    Publicerades: 2024-05-09
  7. Rätterna som ofta blir vardagsmiddag i våra hem

    Publicerades: 2024-05-02
  8. Vad är ett surdegsbröd?

    Publicerades: 2024-04-25
  9. Mat-influencer och lågstadielärare

    Publicerades: 2024-04-18
  10. Den äkta carbonaran finns inte

    Publicerades: 2024-04-11
  11. Kaffetrender med fermentering, kryddor och fruktjuice

    Publicerades: 2024-04-04
  12. Så gör du grillost och ricotta hemma

    Publicerades: 2024-03-28
  13. Så kan de laga god mat inom planetens gränser

    Publicerades: 2024-03-21
  14. Salta fiskar och rödvin, chokladkaka med majonnäs, gamla viner blir nya

    Publicerades: 2024-03-14
  15. Konsten att vispa grädde

    Publicerades: 2024-03-07
  16. Prinsesstårtans program

    Publicerades: 2024-02-29
  17. Historien om svensk läskeblask

    Publicerades: 2024-02-22
  18. The Big Kassler Show!

    Publicerades: 2024-02-15
  19. Jenny får baljväxter att bli roliga och läckra

    Publicerades: 2024-02-08
  20. Avslöjande! Filmerna vi ser på sociala medier

    Publicerades: 2024-02-01

2 / 39

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site