811 Avsnitt

  1. Svarta vinbär — vår gåva till världen

    Publicerades: 2025-06-12
  2. Så gör du Marias läskande isglass. Som inte är hård!

    Publicerades: 2025-06-05
  3. Joel avlivar myter om gjutjärn

    Publicerades: 2025-05-29
  4. Dammiga kryddor väcks till liv

    Publicerades: 2025-05-22
  5. Så gör du kebab i en vanlig stekpanna

    Publicerades: 2025-05-15
  6. Med smörgåstårtan in i framtiden!

    Publicerades: 2025-05-08
  7. Det stora ost-mysteriet

    Publicerades: 2025-05-01
  8. Framtiden för kaffe

    Publicerades: 2025-04-24
  9. Vendelas jakt på autentiska smaker

    Publicerades: 2025-04-17
  10. Saft som vuxendryck

    Publicerades: 2025-04-10
  11. Matpriserna kommer inte sjunka

    Publicerades: 2025-04-03
  12. Såsen utan status — béchamel

    Publicerades: 2025-03-27
  13. Gratis kokbok som berättar allt

    Publicerades: 2025-03-20
  14. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Publicerades: 2025-03-13
  15. Supertips-Ylva leker med maten

    Publicerades: 2025-03-06
  16. Guiderna som hjälper dig köpa bättre mat

    Publicerades: 2025-02-27
  17. Gröt till middag!

    Publicerades: 2025-02-20
  18. Nu förändras matförpackningarna

    Publicerades: 2025-02-13
  19. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Publicerades: 2025-02-06
  20. Hilma, svensk mästare i konditori

    Publicerades: 2025-01-30

2 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site