Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
Kategorier:
767 Avsnitt
-
Allt du kan göra med gurka. Och så här odlas de.
Publicerades: 2024-06-13 -
Det perfekta köket
Publicerades: 2024-06-06 -
Vi testar automatisk pastamaskin, pastaformar och en matberedare
Publicerades: 2024-05-30 -
PR-konsulten som blev grönsaksodlare och synade matsystemet
Publicerades: 2024-05-23 -
Odlad tång — nästan för bra för att vara sant
Publicerades: 2024-05-16 -
Högskolan som utbildar produktutvecklare
Publicerades: 2024-05-09 -
Rätterna som ofta blir vardagsmiddag i våra hem
Publicerades: 2024-05-02 -
Vad är ett surdegsbröd?
Publicerades: 2024-04-25 -
Mat-influencer och lågstadielärare
Publicerades: 2024-04-18 -
Den äkta carbonaran finns inte
Publicerades: 2024-04-11 -
Kaffetrender med fermentering, kryddor och fruktjuice
Publicerades: 2024-04-04 -
Så gör du grillost och ricotta hemma
Publicerades: 2024-03-28 -
Så kan de laga god mat inom planetens gränser
Publicerades: 2024-03-21 -
Salta fiskar och rödvin, chokladkaka med majonnäs, gamla viner blir nya
Publicerades: 2024-03-14 -
Konsten att vispa grädde
Publicerades: 2024-03-07 -
Prinsesstårtans program
Publicerades: 2024-02-29 -
Historien om svensk läskeblask
Publicerades: 2024-02-22 -
The Big Kassler Show!
Publicerades: 2024-02-15 -
Jenny får baljväxter att bli roliga och läckra
Publicerades: 2024-02-08 -
Avslöjande! Filmerna vi ser på sociala medier
Publicerades: 2024-02-01
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger