Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Nu är det sillperiod i Sverige
Publicerades: 2017-05-25 -
BBQ - Långkok med rök i Skåne, Texas
Publicerades: 2017-05-18 -
Glöm mörkrosten! Upptäck alla smaker i kaffet
Publicerades: 2017-05-11 -
Nya trenden! Äta getkött och dricka getmjölk
Publicerades: 2017-05-04 -
Mat har blivit det nya intresset för barn
Publicerades: 2017-04-27 -
Del 2: Stjärnkocken Titti Q visar ännu mer av sitt mat-Malmö
Publicerades: 2017-04-21 -
Stjärnkocken Titti Q visar sitt mat-Malmö
Publicerades: 2017-04-13 -
Den stora ätstörningen
Publicerades: 2017-04-06 -
Vi äter chili i Mexico
Publicerades: 2017-03-30 -
Konsten att laga kul mat i denna gråa vintertid
Publicerades: 2017-03-23 -
Så odlas världens vanligaste krydda - Peppar
Publicerades: 2017-03-16 -
Funderar du på att starta krog? Tänk på det här då!
Publicerades: 2017-03-09 -
Kan Sverige bli självförsörjande på mat igen?
Publicerades: 2017-03-02 -
Så får man barn att äta
Publicerades: 2017-02-23 -
Siktade mot Mexico och kom till Kinnekulle
Publicerades: 2017-02-16 -
Mellanösterns godaste mat hotas av kriget
Publicerades: 2017-02-09 -
Arbetarfik – och sen då?
Publicerades: 2017-02-02 -
Trender och flugor(?) i maten
Publicerades: 2017-01-26 -
Så har hemmets hjärta förändrats på 100 år
Publicerades: 2017-01-19 -
Kött och antibiotika – så här funkar det
Publicerades: 2017-01-12
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger