788 Avsnitt

  1. Nu är det sillperiod i Sverige

    Publicerades: 2017-05-25
  2. BBQ - Långkok med rök i Skåne, Texas

    Publicerades: 2017-05-18
  3. Glöm mörkrosten! Upptäck alla smaker i kaffet

    Publicerades: 2017-05-11
  4. Nya trenden! Äta getkött och dricka getmjölk

    Publicerades: 2017-05-04
  5. Mat har blivit det nya intresset för barn

    Publicerades: 2017-04-27
  6. Del 2: Stjärnkocken Titti Q visar ännu mer av sitt mat-Malmö

    Publicerades: 2017-04-21
  7. Stjärnkocken Titti Q visar sitt mat-Malmö

    Publicerades: 2017-04-13
  8. Den stora ätstörningen

    Publicerades: 2017-04-06
  9. Vi äter chili i Mexico

    Publicerades: 2017-03-30
  10. Konsten att laga kul mat i denna gråa vintertid

    Publicerades: 2017-03-23
  11. Så odlas världens vanligaste krydda - Peppar

    Publicerades: 2017-03-16
  12. Funderar du på att starta krog? Tänk på det här då!

    Publicerades: 2017-03-09
  13. Kan Sverige bli självförsörjande på mat igen?

    Publicerades: 2017-03-02
  14. Så får man barn att äta

    Publicerades: 2017-02-23
  15. Siktade mot Mexico och kom till Kinnekulle

    Publicerades: 2017-02-16
  16. Mellanösterns godaste mat hotas av kriget

    Publicerades: 2017-02-09
  17. Arbetarfik – och sen då?

    Publicerades: 2017-02-02
  18. Trender och flugor(?) i maten

    Publicerades: 2017-01-26
  19. Så har hemmets hjärta förändrats på 100 år

    Publicerades: 2017-01-19
  20. Kött och antibiotika – så här funkar det

    Publicerades: 2017-01-12

21 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site