788 Avsnitt

  1. Linda Lomelino lär ut matfotografering

    Publicerades: 2017-01-05
  2. Hoppade av IT-karriär för praliner med curry

    Publicerades: 2016-12-29
  3. En hyllning till senapen

    Publicerades: 2016-12-22
  4. Sverige är världsmästare på kokböcker

    Publicerades: 2016-12-15
  5. Vad måste finnas på ett julbord?

    Publicerades: 2016-12-08
  6. Insekter och lupiner – är det framtidens biff?

    Publicerades: 2016-12-01
  7. Allt ljus på löken!

    Publicerades: 2016-11-24
  8. Ljud – det bortglömda smaksinnet

    Publicerades: 2016-11-17
  9. Vi möts i Marocko

    Publicerades: 2016-11-10
  10. Saluhallar som framtidens butiker

    Publicerades: 2016-11-03
  11. Bubblornas hemligheter avslöjas

    Publicerades: 2016-10-27
  12. Inspireras av de stora vegetariska länderna

    Publicerades: 2016-10-20
  13. Hjälp, vi har fått en vegetarian i familjen!

    Publicerades: 2016-10-13
  14. Tankarna bakom de nya kokböckerna

    Publicerades: 2016-10-06
  15. De är helt besatta av pizza från Neapel

    Publicerades: 2016-09-29
  16. Framtidens vete är gammalt

    Publicerades: 2016-09-22
  17. Bagarens alla hemligheter

    Publicerades: 2016-09-15
  18. Smaken som får det att vattnas i munnen

    Publicerades: 2016-09-08
  19. Dags för Sverige att återupptäcka cidern

    Publicerades: 2016-09-01
  20. Matens treenigheter

    Publicerades: 2016-08-25

22 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site