Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Linda Lomelino lär ut matfotografering
Publicerades: 2017-01-05 -
Hoppade av IT-karriär för praliner med curry
Publicerades: 2016-12-29 -
En hyllning till senapen
Publicerades: 2016-12-22 -
Sverige är världsmästare på kokböcker
Publicerades: 2016-12-15 -
Vad måste finnas på ett julbord?
Publicerades: 2016-12-08 -
Insekter och lupiner – är det framtidens biff?
Publicerades: 2016-12-01 -
Allt ljus på löken!
Publicerades: 2016-11-24 -
Ljud – det bortglömda smaksinnet
Publicerades: 2016-11-17 -
Vi möts i Marocko
Publicerades: 2016-11-10 -
Saluhallar som framtidens butiker
Publicerades: 2016-11-03 -
Bubblornas hemligheter avslöjas
Publicerades: 2016-10-27 -
Inspireras av de stora vegetariska länderna
Publicerades: 2016-10-20 -
Hjälp, vi har fått en vegetarian i familjen!
Publicerades: 2016-10-13 -
Tankarna bakom de nya kokböckerna
Publicerades: 2016-10-06 -
De är helt besatta av pizza från Neapel
Publicerades: 2016-09-29 -
Framtidens vete är gammalt
Publicerades: 2016-09-22 -
Bagarens alla hemligheter
Publicerades: 2016-09-15 -
Smaken som får det att vattnas i munnen
Publicerades: 2016-09-08 -
Dags för Sverige att återupptäcka cidern
Publicerades: 2016-09-01 -
Matens treenigheter
Publicerades: 2016-08-25
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger