788 Avsnitt

  1. Svensk "wasabi", japansk "pepparrot" och vad är det i tuben?

    Publicerades: 2017-12-07
  2. Smörkris, vikingasmör och pyttemejeriet

    Publicerades: 2017-11-30
  3. Tarmbakterierna, maten och du

    Publicerades: 2017-11-23
  4. Säsongens bästa gurka heter – pumpa!

    Publicerades: 2017-11-16
  5. Vi hissar och dissar halvfabrikat

    Publicerades: 2017-11-09
  6. Socker – från slavhandel till Napoleon, och en åker i Skåne

    Publicerades: 2017-11-02
  7. Green Kitchen Stories tittar in i framtiden

    Publicerades: 2017-10-26
  8. Bakom varje filé finns ett djur

    Publicerades: 2017-10-19
  9. Kläddesignern och Den J***a Marmeladfabriken

    Publicerades: 2017-10-12
  10. I svamparnas rike

    Publicerades: 2017-10-05
  11. Vattenbufflar och mozzarella – i Sverige

    Publicerades: 2017-09-28
  12. Ointresserad av mat – och olika sätt att lösa middagsproblemet

    Publicerades: 2017-09-21
  13. Han har fiskebåt, fiskaffär och fiskrestaurang

    Publicerades: 2017-09-14
  14. Bins betydelse för vår mat – och hoten mot dem

    Publicerades: 2017-09-07
  15. The Crawfish boil – vi äter kräftor i Louisiana

    Publicerades: 2017-08-31
  16. Så lär du dig skilja på alla sallatssorter!

    Publicerades: 2017-06-29
  17. Förr var det skämmigt att plocka bär

    Publicerades: 2017-06-22
  18. Så drivs en sommarkrog. Och så funkade ett pensionat.

    Publicerades: 2017-06-15
  19. Gör din egen corn flakes och hitta ätbart i naturen

    Publicerades: 2017-06-08
  20. Då skulle färskpotatisen förbjudas

    Publicerades: 2017-06-01

20 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site