Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Svensk "wasabi", japansk "pepparrot" och vad är det i tuben?
Publicerades: 2017-12-07 -
Smörkris, vikingasmör och pyttemejeriet
Publicerades: 2017-11-30 -
Tarmbakterierna, maten och du
Publicerades: 2017-11-23 -
Säsongens bästa gurka heter – pumpa!
Publicerades: 2017-11-16 -
Vi hissar och dissar halvfabrikat
Publicerades: 2017-11-09 -
Socker – från slavhandel till Napoleon, och en åker i Skåne
Publicerades: 2017-11-02 -
Green Kitchen Stories tittar in i framtiden
Publicerades: 2017-10-26 -
Bakom varje filé finns ett djur
Publicerades: 2017-10-19 -
Kläddesignern och Den J***a Marmeladfabriken
Publicerades: 2017-10-12 -
I svamparnas rike
Publicerades: 2017-10-05 -
Vattenbufflar och mozzarella – i Sverige
Publicerades: 2017-09-28 -
Ointresserad av mat – och olika sätt att lösa middagsproblemet
Publicerades: 2017-09-21 -
Han har fiskebåt, fiskaffär och fiskrestaurang
Publicerades: 2017-09-14 -
Bins betydelse för vår mat – och hoten mot dem
Publicerades: 2017-09-07 -
The Crawfish boil – vi äter kräftor i Louisiana
Publicerades: 2017-08-31 -
Så lär du dig skilja på alla sallatssorter!
Publicerades: 2017-06-29 -
Förr var det skämmigt att plocka bär
Publicerades: 2017-06-22 -
Så drivs en sommarkrog. Och så funkade ett pensionat.
Publicerades: 2017-06-15 -
Gör din egen corn flakes och hitta ätbart i naturen
Publicerades: 2017-06-08 -
Då skulle färskpotatisen förbjudas
Publicerades: 2017-06-01
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger