788 Avsnitt

  1. Svenske kocken: Japan är nördarnas paradis!

    Publicerades: 2018-05-03
  2. Ambassadören, kocken och den diplomatiska maten

    Publicerades: 2018-04-19
  3. Fisk- och grönsaksodling i källaren på bostadshus

    Publicerades: 2018-04-12
  4. Så smakar räkor, kyckling och gris – ett matspråk växer fram

    Publicerades: 2018-04-05
  5. De dyker efter vilda ostron i nollgradigt vatten

    Publicerades: 2018-03-29
  6. Mattrender 2018 - i butik, restaurang och hemma

    Publicerades: 2018-03-22
  7. Umami – älskad men svårfångad smak

    Publicerades: 2018-03-15
  8. Häxskrattare, defekt öl och Sveriges bästa servitör – Emma

    Publicerades: 2018-03-08
  9. Både gott och oaptitligt! Vi testar vegansk ost, salami, köttfärs, kebab och kyckling

    Publicerades: 2018-03-01
  10. OK att äta jätteräkor – men hur är det med ål?

    Publicerades: 2018-02-22
  11. De vanligaste felen när vi brygger kaffe

    Publicerades: 2018-02-15
  12. Allt du behöver veta om djupfryst

    Publicerades: 2018-02-08
  13. Framtidens förpackning vet hur maten mår

    Publicerades: 2018-02-01
  14. Majs - världens största gröda hotas av moderna sorter

    Publicerades: 2018-01-25
  15. Isländsk matkultur – vetebrist och bananodling

    Publicerades: 2018-01-18
  16. Så gör du enkelt vinäger hemma

    Publicerades: 2018-01-11
  17. Framgångsrika appar med rötter i 1700-talet

    Publicerades: 2018-01-04
  18. Hummer – lyx, sex, surrealism och gödsel

    Publicerades: 2017-12-28
  19. Myskankor, ett gult pensionat och framtiden för världens jordar

    Publicerades: 2017-12-21
  20. Julklappar till matfolk och tips till julknytis

    Publicerades: 2017-12-14

19 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site