Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Svenske kocken: Japan är nördarnas paradis!
Publicerades: 2018-05-03 -
Ambassadören, kocken och den diplomatiska maten
Publicerades: 2018-04-19 -
Fisk- och grönsaksodling i källaren på bostadshus
Publicerades: 2018-04-12 -
Så smakar räkor, kyckling och gris – ett matspråk växer fram
Publicerades: 2018-04-05 -
De dyker efter vilda ostron i nollgradigt vatten
Publicerades: 2018-03-29 -
Mattrender 2018 - i butik, restaurang och hemma
Publicerades: 2018-03-22 -
Umami – älskad men svårfångad smak
Publicerades: 2018-03-15 -
Häxskrattare, defekt öl och Sveriges bästa servitör – Emma
Publicerades: 2018-03-08 -
Både gott och oaptitligt! Vi testar vegansk ost, salami, köttfärs, kebab och kyckling
Publicerades: 2018-03-01 -
OK att äta jätteräkor – men hur är det med ål?
Publicerades: 2018-02-22 -
De vanligaste felen när vi brygger kaffe
Publicerades: 2018-02-15 -
Allt du behöver veta om djupfryst
Publicerades: 2018-02-08 -
Framtidens förpackning vet hur maten mår
Publicerades: 2018-02-01 -
Majs - världens största gröda hotas av moderna sorter
Publicerades: 2018-01-25 -
Isländsk matkultur – vetebrist och bananodling
Publicerades: 2018-01-18 -
Så gör du enkelt vinäger hemma
Publicerades: 2018-01-11 -
Framgångsrika appar med rötter i 1700-talet
Publicerades: 2018-01-04 -
Hummer – lyx, sex, surrealism och gödsel
Publicerades: 2017-12-28 -
Myskankor, ett gult pensionat och framtiden för världens jordar
Publicerades: 2017-12-21 -
Julklappar till matfolk och tips till julknytis
Publicerades: 2017-12-14
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger