788 Avsnitt

  1. Meny Inlandsbanan Sveg

    Publicerades: 2019-07-04
  2. Meny Inlandsbanan Orsa

    Publicerades: 2019-06-27
  3. Deckarmat från Sydafrika och Sicilien

    Publicerades: 2019-06-20
  4. The Bacon Show

    Publicerades: 2019-06-13
  5. Mjölk - och produkter som inte får kallas mjölk

    Publicerades: 2019-05-30
  6. Två bakböcker som förändrade Sverige

    Publicerades: 2019-05-23
  7. Meny-Tomas dotter Tinda berättar om maten i Paris

    Publicerades: 2019-05-16
  8. Matforskning pågår! Hur påverkas smaken av tallriksformen och orden?

    Publicerades: 2019-05-09
  9. Poppkungen Bruno och hans gourmetpopcorn

    Publicerades: 2019-05-02
  10. Trender: Restauranger i gallerior och öppet från frukost till sen natt

    Publicerades: 2019-04-25
  11. Svensk hårdost del 2: Mejerskan i Falköping visar hur hon gör sin gräddost!

    Publicerades: 2019-04-18
  12. Svensk hårdost del 1: Sverige har flest hårdostsorter i världen - dags att bli stolta!

    Publicerades: 2019-04-11
  13. Framtidens matbutik - tatuering, cykelverkstad och ett ställe att hänga

    Publicerades: 2019-04-04
  14. Okinawa har flest 100-åringar - nu har maten översatts till svenska

    Publicerades: 2019-03-28
  15. Köttfärs - praktiskt, älskat och farligt

    Publicerades: 2019-03-21
  16. Jakten på det bästa, jakten på det rätta

    Publicerades: 2019-03-14
  17. En-mans-krögaren som älskar kålrabbi och beskt och lagar mat på en kokplatta

    Publicerades: 2019-03-07
  18. Kroghyfs – så ska du bete dig på restaurang!

    Publicerades: 2019-02-28
  19. Grabbigt, sexistiskt och slitigt. Men nu förändras restaurangköken.

    Publicerades: 2019-02-21
  20. Nu görs kaffe på samma sätt som vin

    Publicerades: 2019-02-14

16 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site