Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Den svenske tekändisen i Japan, grönt te, teceremonin och små fantastiska bakverk
Publicerades: 2019-02-07 -
Gin & tonic – en förnyad klassiker
Publicerades: 2019-01-31 -
Samma middag varje dag? Frukost – den annorlunda måltiden
Publicerades: 2019-01-24 -
Ingen ände på korven
Publicerades: 2019-01-17 -
The story of kål
Publicerades: 2019-01-10 -
Lär dig vara snål!
Publicerades: 2019-01-03 -
Patrick lämnade Wall Street för att lära sig allt om – risotto!
Publicerades: 2018-12-27 -
Gör egen choklad – från böna till kaka
Publicerades: 2018-12-20 -
Göra egen senap - lär av proffset!
Publicerades: 2018-12-13 -
Baka fluffigt sötebröd på fullkorn? Ja, det går!
Publicerades: 2018-12-06 -
Nu kommer pizzan stort - igen!
Publicerades: 2018-11-29 -
"Take away" i Sverige redan på 1300-talet
Publicerades: 2018-11-22 -
På jakt efter odlad och vild tryffel på Gotland
Publicerades: 2018-11-15 -
Saker att tänka på när du designar en restaurang
Publicerades: 2018-11-08 -
Så här görs vin - mitt i Göteborg
Publicerades: 2018-11-01 -
Det hemliga vinet – tillsatser och processhjälpmedel som inte får berättas om
Publicerades: 2018-10-25 -
Zac O'Yeah - svensken som skriver om mat för indierna
Publicerades: 2018-10-18 -
Hand, pinne eller gaffel – hur påverkar de matupplevelsen?
Publicerades: 2018-10-11 -
Palt – den grå guldklimpen. Och vi testar vegoburgare för köttälskare.
Publicerades: 2018-10-04 -
Vi äter mat från de hemliga menyerna
Publicerades: 2018-09-27
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger