788 Avsnitt

  1. Den svenske tekändisen i Japan, grönt te, teceremonin och små fantastiska bakverk

    Publicerades: 2019-02-07
  2. Gin & tonic – en förnyad klassiker

    Publicerades: 2019-01-31
  3. Samma middag varje dag? Frukost – den annorlunda måltiden

    Publicerades: 2019-01-24
  4. Ingen ände på korven

    Publicerades: 2019-01-17
  5. The story of kål

    Publicerades: 2019-01-10
  6. Lär dig vara snål!

    Publicerades: 2019-01-03
  7. Patrick lämnade Wall Street för att lära sig allt om – risotto!

    Publicerades: 2018-12-27
  8. Gör egen choklad – från böna till kaka

    Publicerades: 2018-12-20
  9. Göra egen senap - lär av proffset!

    Publicerades: 2018-12-13
  10. Baka fluffigt sötebröd på fullkorn? Ja, det går!

    Publicerades: 2018-12-06
  11. Nu kommer pizzan stort - igen!

    Publicerades: 2018-11-29
  12. "Take away" i Sverige redan på 1300-talet

    Publicerades: 2018-11-22
  13. På jakt efter odlad och vild tryffel på Gotland

    Publicerades: 2018-11-15
  14. Saker att tänka på när du designar en restaurang

    Publicerades: 2018-11-08
  15. Så här görs vin - mitt i Göteborg

    Publicerades: 2018-11-01
  16. Det hemliga vinet – tillsatser och processhjälpmedel som inte får berättas om

    Publicerades: 2018-10-25
  17. Zac O'Yeah - svensken som skriver om mat för indierna

    Publicerades: 2018-10-18
  18. Hand, pinne eller gaffel – hur påverkar de matupplevelsen?

    Publicerades: 2018-10-11
  19. Palt – den grå guldklimpen. Och vi testar vegoburgare för köttälskare.

    Publicerades: 2018-10-04
  20. Vi äter mat från de hemliga menyerna

    Publicerades: 2018-09-27

17 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site