788 Avsnitt

  1. Har du gått på proteinmyten?

    Publicerades: 2019-11-21
  2. Råg – det mest oförståeliga sädesslaget

    Publicerades: 2019-11-14
  3. Bakom kulisserna på Grythyttan

    Publicerades: 2019-11-07
  4. B-jäst. Ugnstemperaturer. Och mindre betalt till bönder – trots att priserna ökat i butikerna

    Publicerades: 2019-10-31
  5. Dags för nästa generation göra ajvar och surkål

    Publicerades: 2019-10-24
  6. Kokboksklassikern: Bonniers missade att ge ut den tredje mest sålda kokboken

    Publicerades: 2019-10-17
  7. Vi skördar humle och gör öl med en gång

    Publicerades: 2019-10-10
  8. Korn - vårt mest allsidiga sädesslag

    Publicerades: 2019-10-03
  9. Så får du godare bryggkaffe - använd en våg!

    Publicerades: 2019-09-26
  10. Allt du kan göra med rosor och nypon!

    Publicerades: 2019-09-19
  11. Lekfull jakt på nya smaker - med enkla råvaror

    Publicerades: 2019-09-12
  12. Havre - sädesslaget med lägst status

    Publicerades: 2019-09-05
  13. Kokboksklassikern: Förlaget trodde inte på omslagsbilden och titeln

    Publicerades: 2019-08-29
  14. Sverige på väg att bli ett riktigt vinland

    Publicerades: 2019-08-22
  15. Meny Inlandsbanan Gällivare

    Publicerades: 2019-08-15
  16. Meny Inlandsbanan Jokkmokk

    Publicerades: 2019-08-08
  17. Meny Inlandsbanan Arvidsjaur

    Publicerades: 2019-08-01
  18. Meny Inlandsbanan Storuman

    Publicerades: 2019-07-25
  19. Meny Inlandsbanan Vilhelmina

    Publicerades: 2019-07-18
  20. Meny Inlandsbanan Östersund

    Publicerades: 2019-07-11

15 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site