788 Avsnitt

  1. Matlagningskurser i vanliga tider – och i corona-tider

    Publicerades: 2020-04-09
  2. Upptäcksresan på jakt efter peppar

    Publicerades: 2020-04-02
  3. Mat för två veckors karantän - vad blir det?

    Publicerades: 2020-03-26
  4. Köttbullar, köttbullar, köttbullar!

    Publicerades: 2020-03-19
  5. Laga mat med kalla och varma råvaror - och det handlar inte om temperaturen!

    Publicerades: 2020-03-12
  6. Lär känna ditt kylskåp!

    Publicerades: 2020-03-05
  7. Kocken Paul Svensson lär oss "svinnventera"

    Publicerades: 2020-02-27
  8. Alkoholfri sprit!! Vad det är, hur det görs och hur det smakar

    Publicerades: 2020-02-20
  9. Konsumentmakt – hur vi kan påverka genom att köpa eller inte köpa

    Publicerades: 2020-02-13
  10. Full English breakfast, Afternoon tea och The Curry Mile – Manchester via munnen

    Publicerades: 2020-02-06
  11. Vegoköttet är här för att stanna

    Publicerades: 2020-01-30
  12. I huvudet på en stjärnkock

    Publicerades: 2020-01-23
  13. När staten var Sveriges största restaurangägare

    Publicerades: 2020-01-16
  14. Vete - det äldsta och svåraste sädesslaget

    Publicerades: 2020-01-09
  15. Meny goes Filosofiska Rummet - om filosofi och etik och mat

    Publicerades: 2020-01-02
  16. Kokboksklassikern: Den nakne kocken. Och konkursen.

    Publicerades: 2019-12-26
  17. Julmaten som försvann - på jakt efter grisfötter och tunga

    Publicerades: 2019-12-19
  18. Späck och ister! Mums!

    Publicerades: 2019-12-12
  19. Fett gott! En hyllning till människans bästa vän - fettet.

    Publicerades: 2019-12-05
  20. Vi tipsar om kokböcker och annan matlitteratur

    Publicerades: 2019-11-28

14 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site