Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Matlagningskurser i vanliga tider – och i corona-tider
Publicerades: 2020-04-09 -
Upptäcksresan på jakt efter peppar
Publicerades: 2020-04-02 -
Mat för två veckors karantän - vad blir det?
Publicerades: 2020-03-26 -
Köttbullar, köttbullar, köttbullar!
Publicerades: 2020-03-19 -
Laga mat med kalla och varma råvaror - och det handlar inte om temperaturen!
Publicerades: 2020-03-12 -
Lär känna ditt kylskåp!
Publicerades: 2020-03-05 -
Kocken Paul Svensson lär oss "svinnventera"
Publicerades: 2020-02-27 -
Alkoholfri sprit!! Vad det är, hur det görs och hur det smakar
Publicerades: 2020-02-20 -
Konsumentmakt – hur vi kan påverka genom att köpa eller inte köpa
Publicerades: 2020-02-13 -
Full English breakfast, Afternoon tea och The Curry Mile – Manchester via munnen
Publicerades: 2020-02-06 -
Vegoköttet är här för att stanna
Publicerades: 2020-01-30 -
I huvudet på en stjärnkock
Publicerades: 2020-01-23 -
När staten var Sveriges största restaurangägare
Publicerades: 2020-01-16 -
Vete - det äldsta och svåraste sädesslaget
Publicerades: 2020-01-09 -
Meny goes Filosofiska Rummet - om filosofi och etik och mat
Publicerades: 2020-01-02 -
Kokboksklassikern: Den nakne kocken. Och konkursen.
Publicerades: 2019-12-26 -
Julmaten som försvann - på jakt efter grisfötter och tunga
Publicerades: 2019-12-19 -
Späck och ister! Mums!
Publicerades: 2019-12-12 -
Fett gott! En hyllning till människans bästa vän - fettet.
Publicerades: 2019-12-05 -
Vi tipsar om kokböcker och annan matlitteratur
Publicerades: 2019-11-28
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger