811 Avsnitt

  1. Sveriges nya bönderna

    Publicerades: 2025-10-30
  2. Får smakar INTE kofta. Utan helt underbart!

    Publicerades: 2025-10-23
  3. Uppdrag: Ät mer hel- och halvfabrikat! Testa torkad pasta och burk-tomater!

    Publicerades: 2025-10-16
  4. Uppdrag: Ät som Livsmedelsverket rekommenderar — 500 gr grönsaker och frukt om dagen

    Publicerades: 2025-10-09
  5. Lennart och Joel hyllar det filippinska i sig

    Publicerades: 2025-10-02
  6. Det här händer med matavfallet

    Publicerades: 2025-09-25
  7. Det viktigaste för en bra drink är isen

    Publicerades: 2025-09-18
  8. Tempehmakaren i Uddevalla: ”Tempeh gör bönor mer najs!”

    Publicerades: 2025-09-11
  9. Efter dödsfallen i Italien — det här behöver du veta om botulism

    Publicerades: 2025-09-04
  10. Alla kan äta allt!

    Publicerades: 2025-08-28
  11. Smakjakt vid stranden

    Publicerades: 2025-08-21
  12. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Publicerades: 2025-08-14
  13. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Publicerades: 2025-08-07
  14. Tillaga med frysen

    Publicerades: 2025-07-31
  15. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Publicerades: 2025-07-24
  16. Därför äter inte barnen

    Publicerades: 2025-07-17
  17. Ett recept till alla möjliga bröd

    Publicerades: 2025-07-10
  18. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Publicerades: 2025-07-03
  19. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Publicerades: 2025-06-26
  20. Dill — så svensk, och ändå inte

    Publicerades: 2025-06-19

1 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site