Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
Kategorier:
767 Avsnitt
-
Julbordet: Julskinkan på väg ut, Jansson på väg in
Publicerades: 2024-12-26 -
Uppdrag: hitta på ny röd julmat
Publicerades: 2024-12-19 -
Spännande böcker om mat
Publicerades: 2024-12-12 -
Ingen kris om glöggen kokar
Publicerades: 2024-12-05 -
Så förvandlas skarpsillen till ansjovis
Publicerades: 2024-11-28 -
Så fungerar fiskhamnen i Göteborg
Publicerades: 2024-11-21 -
När blir svensk öl svensk?
Publicerades: 2024-11-14 -
Världsmästare i pommes frites
Publicerades: 2024-11-07 -
Så hänger världens curry-rätter ihop
Publicerades: 2024-10-31 -
Tillaga med frysen
Publicerades: 2024-10-24 -
Därför äter inte barnen
Publicerades: 2024-10-17 -
Ett recept till alla möjliga bröd
Publicerades: 2024-10-10 -
Pumpan – bland mastodonter och människor
Publicerades: 2024-10-03 -
Grejen med päron
Publicerades: 2024-09-26 -
Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare
Publicerades: 2024-09-19 -
Var är alla svenska ekologiska äpplen?
Publicerades: 2024-09-12 -
Så har den svenska matkulturen skapats
Publicerades: 2024-09-05 -
Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat
Publicerades: 2024-08-29 -
Diego, den motvillige ciderbonden
Publicerades: 2024-08-22 -
Den perfekta vattenmelonen. Sommar-glass och grill-pizza.
Publicerades: 2024-06-20
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger