Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
808 Avsnitt
-
Uppdrag: Ät som Livsmedelsverket rekommenderar — 500 gr grönsaker och frukt om dagen
Publicerades: 2025-10-09 -
Lennart och Joel hyllar det filippinska i sig
Publicerades: 2025-10-02 -
Det här händer med matavfallet
Publicerades: 2025-09-25 -
Det viktigaste för en bra drink är isen
Publicerades: 2025-09-18 -
Tempehmakaren i Uddevalla: ”Tempeh gör bönor mer najs!”
Publicerades: 2025-09-11 -
Efter dödsfallen i Italien — det här behöver du veta om botulism
Publicerades: 2025-09-04 -
Alla kan äta allt!
Publicerades: 2025-08-28 -
Smakjakt vid stranden
Publicerades: 2025-08-21 -
Var är alla svenska ekologiska äpplen?
Publicerades: 2025-08-14 -
Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?
Publicerades: 2025-08-07 -
Tillaga med frysen
Publicerades: 2025-07-31 -
Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare
Publicerades: 2025-07-24 -
Därför äter inte barnen
Publicerades: 2025-07-17 -
Ett recept till alla möjliga bröd
Publicerades: 2025-07-10 -
Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?
Publicerades: 2025-07-03 -
Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat
Publicerades: 2025-06-26 -
Dill — så svensk, och ändå inte
Publicerades: 2025-06-19 -
Svarta vinbär — vår gåva till världen
Publicerades: 2025-06-12 -
Så gör du Marias läskande isglass. Som inte är hård!
Publicerades: 2025-06-05 -
Joel avlivar myter om gjutjärn
Publicerades: 2025-05-29
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger
