808 Avsnitt

  1. Uppdrag: Ät som Livsmedelsverket rekommenderar — 500 gr grönsaker och frukt om dagen

    Publicerades: 2025-10-09
  2. Lennart och Joel hyllar det filippinska i sig

    Publicerades: 2025-10-02
  3. Det här händer med matavfallet

    Publicerades: 2025-09-25
  4. Det viktigaste för en bra drink är isen

    Publicerades: 2025-09-18
  5. Tempehmakaren i Uddevalla: ”Tempeh gör bönor mer najs!”

    Publicerades: 2025-09-11
  6. Efter dödsfallen i Italien — det här behöver du veta om botulism

    Publicerades: 2025-09-04
  7. Alla kan äta allt!

    Publicerades: 2025-08-28
  8. Smakjakt vid stranden

    Publicerades: 2025-08-21
  9. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Publicerades: 2025-08-14
  10. Nu kommer AI-recepten. Vem gör dem? Hur smakar det?

    Publicerades: 2025-08-07
  11. Tillaga med frysen

    Publicerades: 2025-07-31
  12. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Publicerades: 2025-07-24
  13. Därför äter inte barnen

    Publicerades: 2025-07-17
  14. Ett recept till alla möjliga bröd

    Publicerades: 2025-07-10
  15. Sill — världens vanligaste ryggradsdjur. Varför äter vi inte mer?

    Publicerades: 2025-07-03
  16. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Publicerades: 2025-06-26
  17. Dill — så svensk, och ändå inte

    Publicerades: 2025-06-19
  18. Svarta vinbär — vår gåva till världen

    Publicerades: 2025-06-12
  19. Så gör du Marias läskande isglass. Som inte är hård!

    Publicerades: 2025-06-05
  20. Joel avlivar myter om gjutjärn

    Publicerades: 2025-05-29

1 / 41

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site