Meny

En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

767 Avsnitt

  1. Julbordet: Julskinkan på väg ut, Jansson på väg in

    Publicerades: 2024-12-26
  2. Uppdrag: hitta på ny röd julmat

    Publicerades: 2024-12-19
  3. Spännande böcker om mat

    Publicerades: 2024-12-12
  4. Ingen kris om glöggen kokar

    Publicerades: 2024-12-05
  5. Så förvandlas skarpsillen till ansjovis

    Publicerades: 2024-11-28
  6. Så fungerar fiskhamnen i Göteborg

    Publicerades: 2024-11-21
  7. När blir svensk öl svensk?

    Publicerades: 2024-11-14
  8. Världsmästare i pommes frites

    Publicerades: 2024-11-07
  9. Så hänger världens curry-rätter ihop

    Publicerades: 2024-10-31
  10. Tillaga med frysen

    Publicerades: 2024-10-24
  11. Därför äter inte barnen

    Publicerades: 2024-10-17
  12. Ett recept till alla möjliga bröd

    Publicerades: 2024-10-10
  13. Pumpan – bland mastodonter och människor

    Publicerades: 2024-10-03
  14. Grejen med päron

    Publicerades: 2024-09-26
  15. Deras jobb är att åka världen runt och äta hamburgare

    Publicerades: 2024-09-19
  16. Var är alla svenska ekologiska äpplen?

    Publicerades: 2024-09-12
  17. Så har den svenska matkulturen skapats

    Publicerades: 2024-09-05
  18. Den stora sommarutmaningen: tre sätt att handla mat

    Publicerades: 2024-08-29
  19. Diego, den motvillige ciderbonden

    Publicerades: 2024-08-22
  20. Den perfekta vattenmelonen. Sommar-glass och grill-pizza.

    Publicerades: 2024-06-20

1 / 39

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site