Prata Mat

En podcast av Prata Mat

Kategorier:

229 Avsnitt

  1. The Flying Sommelier Georges dos Santos

    Publicerades: 2017-02-12
  2. Årets Kock 2017 är Johan Backéus

    Publicerades: 2017-02-02
  3. Norskt medaljtips: Uthärda smärtan och var bäst på allt

    Publicerades: 2017-01-31
  4. Hinrik Lárusson, Iceland, Bocus d´Or Bronze

    Publicerades: 2017-01-31
  5. Alex Sjögren efter tävlingspasset: Absolut jättenöjd:

    Publicerades: 2017-01-25
  6. Killarna kämpade som krigare

    Publicerades: 2017-01-25
  7. Bucht: Bocuse d'Or ger fokus åt svensk mat och besöksnäring

    Publicerades: 2017-01-25
  8. Henrik Norström: Bocuse som ett maraton, fast längre

    Publicerades: 2017-01-18
  9. Kockar är illusionister Simon Klenell

    Publicerades: 2017-01-18
  10. Alex inför världens tuffaste kockkamp

    Publicerades: 2016-12-21
  11. Musik, matens nya krydda

    Publicerades: 2016-12-15
  12. Nobelkock igen Sayan Isaksson

    Publicerades: 2016-12-05
  13. Daniel Roos Nobelkonditor 2016

    Publicerades: 2016-12-05
  14. Skånekockar OS-laddar så propparna ryker

    Publicerades: 2016-10-24
  15. Stockholms-kockar vill försvara OS-guldet från 2012.

    Publicerades: 2016-10-24
  16. Culinary Team West spurtar vägg i vägg med transvestitfest

    Publicerades: 2016-10-23
  17. Fredrik Juhlin. Guld för kalla bordet.

    Publicerades: 2016-10-23
  18. Frida Ronge om galamaten och nya Tak

    Publicerades: 2016-09-07
  19. Höststart för tjejkockarna idag i Malmö

    Publicerades: 2016-08-29
  20. Svensk mästare i sommellerie Fredrik Lindfors, Grand Hôtel

    Publicerades: 2016-05-20

3 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site