Prata Mat

En podcast av Prata Mat

Kategorier:

229 Avsnitt

  1. Eataly är Lydmars nya gig

    Publicerades: 2018-02-13
  2. Stadsodling så funkar det Owe Pettersson, vd Plantagon

    Publicerades: 2018-02-07
  3. Nya grepp på Årets Kock, möt ÅK 2017 Johan Backéus och Andreas Stenberg,vd.

    Publicerades: 2018-02-02
  4. "Bocuse d'Or en svensk idé"

    Publicerades: 2018-01-24
  5. Roland Persson återerövrar korvkiosken

    Publicerades: 2018-01-15
  6. "Jag är ingen d-a prestigekock" Gunnar Eriksson, Nobelkock i 15 år.

    Publicerades: 2017-12-08
  7. Thomas Abrahamsson, kökschef på Bistro Nobel om årets tuffaste vecka

    Publicerades: 2017-12-08
  8. Därför skapades Årets arbetsplats. Rauden-intervju i Radio Sthlm

    Publicerades: 2017-10-17
  9. Johan Gottberg, om hållbarhet o ledarskap

    Publicerades: 2017-10-17
  10. Emma Ziemann Årets Servitör 2017

    Publicerades: 2017-10-15
  11. Krogbranschen, Rauden-analys i Radio Sthlm

    Publicerades: 2017-10-06
  12. Vinnaren i Pizza-SM 2017: Wizam Gharzoul

    Publicerades: 2017-09-07
  13. Bästa ledarna är sig själva, Jan Lundberg.

    Publicerades: 2017-09-06
  14. Wine is a passion and a lifestyle

    Publicerades: 2017-06-12
  15. Fullt flyt i semi för Robert Andersson i EM Wien

    Publicerades: 2017-05-10
  16. Fredrik Lindfors svensk sommeliermästare igen

    Publicerades: 2017-04-06
  17. Årets Unga Kock 2017 är sin sons älsklingskock

    Publicerades: 2017-02-28
  18. Michelin to French chef in Sweden, Karim Khouani

    Publicerades: 2017-02-23
  19. Michelin-stjärnan ökade försäljningen med 30 procent, Karin Fransson.

    Publicerades: 2017-02-23
  20. Två stjärnor under samma tak för Sayan Isaksson

    Publicerades: 2017-02-23

2 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site