Prata Mat

En podcast av Prata Mat

Kategorier:

229 Avsnitt

  1. Korvfestivalen 2020

    Publicerades: 2020-03-07
  2. Sebastian Gibrand Nobelkock 2019

    Publicerades: 2019-12-08
  3. Fastfood inte längre fulmat

    Publicerades: 2019-09-20
  4. Bra arbetsplats är ren matte. Fredric Bohm, psykolog.

    Publicerades: 2018-09-06
  5. Service på hög nivå, Vera Carlbaum, Bogdan Monciou

    Publicerades: 2018-06-20
  6. Nordiska Bocusemedaljörer intervjuas

    Publicerades: 2018-06-13
  7. Gibrands totala Bocuse-satsning

    Publicerades: 2018-06-05
  8. "Helt galen efterfrågan utmanar" Christian Fabjan, Menigo

    Publicerades: 2018-05-31
  9. The wonderful possibilities of immigration Bruce Hill Guest Chef at Vassa Eggen

    Publicerades: 2018-05-16
  10. SM-segrare i sommellerie: Emma Ziemann

    Publicerades: 2018-05-11
  11. Emmas enorma driv. Peter Halldén, coach.

    Publicerades: 2018-05-11
  12. Tredje Pizza-SM-guldet till Vezzo genom Amir Bozaghian

    Publicerades: 2018-04-27
  13. Krogföretagare ger inte upp i första taget, Oliver Mohseni, Froda.

    Publicerades: 2018-04-26
  14. Desirée Jaks Nordens bästa juniorkock

    Publicerades: 2018-04-25
  15. Äta-ute-gäster gynnar handeln. Dagmar Forne Intervjuas.

    Publicerades: 2018-04-25
  16. Australian Joel Konza Best Swedish Bartender 2018

    Publicerades: 2018-04-21
  17. Svensken som bjuder på Champagne i fotbolls-VM

    Publicerades: 2018-04-11
  18. Kalf&Hansen om att göra snabb kvalitetsmat

    Publicerades: 2018-04-04
  19. Så granskas Sveriges krogföretag

    Publicerades: 2018-02-22
  20. Turism bygger export, Anna Malmhake, vd The Absolut Company

    Publicerades: 2018-02-21

1 / 12

Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.

Visit the podcast's native language site