Prata Mat
En podcast av Prata Mat
Kategorier:
229 Avsnitt
-
Korvfestivalen 2020
Publicerades: 2020-03-07 -
Sebastian Gibrand Nobelkock 2019
Publicerades: 2019-12-08 -
Fastfood inte längre fulmat
Publicerades: 2019-09-20 -
Bra arbetsplats är ren matte. Fredric Bohm, psykolog.
Publicerades: 2018-09-06 -
Service på hög nivå, Vera Carlbaum, Bogdan Monciou
Publicerades: 2018-06-20 -
Nordiska Bocusemedaljörer intervjuas
Publicerades: 2018-06-13 -
Gibrands totala Bocuse-satsning
Publicerades: 2018-06-05 -
"Helt galen efterfrågan utmanar" Christian Fabjan, Menigo
Publicerades: 2018-05-31 -
The wonderful possibilities of immigration Bruce Hill Guest Chef at Vassa Eggen
Publicerades: 2018-05-16 -
SM-segrare i sommellerie: Emma Ziemann
Publicerades: 2018-05-11 -
Emmas enorma driv. Peter Halldén, coach.
Publicerades: 2018-05-11 -
Tredje Pizza-SM-guldet till Vezzo genom Amir Bozaghian
Publicerades: 2018-04-27 -
Krogföretagare ger inte upp i första taget, Oliver Mohseni, Froda.
Publicerades: 2018-04-26 -
Desirée Jaks Nordens bästa juniorkock
Publicerades: 2018-04-25 -
Äta-ute-gäster gynnar handeln. Dagmar Forne Intervjuas.
Publicerades: 2018-04-25 -
Australian Joel Konza Best Swedish Bartender 2018
Publicerades: 2018-04-21 -
Svensken som bjuder på Champagne i fotbolls-VM
Publicerades: 2018-04-11 -
Kalf&Hansen om att göra snabb kvalitetsmat
Publicerades: 2018-04-04 -
Så granskas Sveriges krogföretag
Publicerades: 2018-02-22 -
Turism bygger export, Anna Malmhake, vd The Absolut Company
Publicerades: 2018-02-21
Samtal med aktuella personer kring det dynamiska restauranglivet. Här kommer profilerna själva till tals. Vi möter kockar och matsalsproffs – servitörer, sommelierer, bartenders, forskare och innovatörer.