Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Allt blir godare när det friteras!
Publicerades: 2015-10-22 -
1900-talets viktigaste matprofil i Sverige
Publicerades: 2015-10-15 -
Har kokboken någon framtid?
Publicerades: 2015-10-08 -
Äpplen är det nya vinet!
Publicerades: 2015-10-01 -
Lek mer med maten!
Publicerades: 2015-09-24 -
Världens roligaste matkultur – USA!
Publicerades: 2015-09-17 -
Dags att ställa krav på hantverksölen
Publicerades: 2015-09-10 -
Dags att börja röka!
Publicerades: 2015-09-03 -
Hur ska vi ha det med den svenska mjölken?
Publicerades: 2015-08-27 -
Småkakor i den svenska folksjälen
Publicerades: 2015-08-20 -
Kan man äta bären i skogen? Måste alla hallon kokas? Hur odlas jordgubbarna?
Publicerades: 2015-06-18 -
Därför är det så få kvinnor i krogköken
Publicerades: 2015-06-11 -
Vi kollar in vårens kokböcker
Publicerades: 2015-06-04 -
Sydkorea i Hagsätra
Publicerades: 2015-05-28 -
Fusket på krogarna i Paris - och hur är det i Sverige?
Publicerades: 2015-05-21 -
Dags att börja äta alger!
Publicerades: 2015-05-14 -
Krogarna som har egna odlingar i stan
Publicerades: 2015-05-07 -
Trädgårdsmästaren och grönsakerna
Publicerades: 2015-04-30 -
Vad åt man för 500 år sen i Sverige?
Publicerades: 2015-04-23 -
The story of Köttfärssåsen
Publicerades: 2015-04-16
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger