788 Avsnitt

  1. Allt blir godare när det friteras!

    Publicerades: 2015-10-22
  2. 1900-talets viktigaste matprofil i Sverige

    Publicerades: 2015-10-15
  3. Har kokboken någon framtid?

    Publicerades: 2015-10-08
  4. Äpplen är det nya vinet!

    Publicerades: 2015-10-01
  5. Lek mer med maten!

    Publicerades: 2015-09-24
  6. Världens roligaste matkultur – USA!

    Publicerades: 2015-09-17
  7. Dags att ställa krav på hantverksölen

    Publicerades: 2015-09-10
  8. Dags att börja röka!

    Publicerades: 2015-09-03
  9. Hur ska vi ha det med den svenska mjölken?

    Publicerades: 2015-08-27
  10. Småkakor i den svenska folksjälen

    Publicerades: 2015-08-20
  11. Kan man äta bären i skogen? Måste alla hallon kokas? Hur odlas jordgubbarna?

    Publicerades: 2015-06-18
  12. Därför är det så få kvinnor i krogköken

    Publicerades: 2015-06-11
  13. Vi kollar in vårens kokböcker

    Publicerades: 2015-06-04
  14. Sydkorea i Hagsätra

    Publicerades: 2015-05-28
  15. Fusket på krogarna i Paris - och hur är det i Sverige?

    Publicerades: 2015-05-21
  16. Dags att börja äta alger!

    Publicerades: 2015-05-14
  17. Krogarna som har egna odlingar i stan

    Publicerades: 2015-05-07
  18. Trädgårdsmästaren och grönsakerna

    Publicerades: 2015-04-30
  19. Vad åt man för 500 år sen i Sverige?

    Publicerades: 2015-04-23
  20. The story of Köttfärssåsen

    Publicerades: 2015-04-16

25 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site