788 Avsnitt

  1. Det här är japansk husmanskost!

    Publicerades: 2016-03-17
  2. Sexigt, gott, äckligt – Massor av mat på film

    Publicerades: 2016-03-10
  3. Topp 10 svenska middagar – Vilken lista hamnar du på?

    Publicerades: 2016-03-03
  4. Torsk – fisken som byggde en nation

    Publicerades: 2016-02-25
  5. Kaniner att kela med och att käka.

    Publicerades: 2016-02-18
  6. Kaffe, choklad och ananas – därför är det viktigt att välja rätt

    Publicerades: 2016-02-11
  7. Lakrits som krydda i mat, desserter och bakat

    Publicerades: 2016-02-04
  8. Smaken som var fjärde inte står ut med

    Publicerades: 2016-01-28
  9. Vi nördar på mattidningar

    Publicerades: 2016-01-21
  10. Är detta framtidens matbutik?

    Publicerades: 2016-01-14
  11. Maränger gjorda på spad från kikärtor

    Publicerades: 2016-01-07
  12. Tallriken påverkar smaken

    Publicerades: 2015-12-31
  13. Vi leker med smaker i chokladfabriken

    Publicerades: 2015-12-17
  14. Svindyrkarnas rike – vår historia med grisen

    Publicerades: 2015-12-10
  15. Vart tar inälvorna vägen?

    Publicerades: 2015-12-03
  16. Höstens nya kokböcker

    Publicerades: 2015-11-26
  17. Smakernas återkomst. Kanske...

    Publicerades: 2015-11-19
  18. Kampen om quinoa

    Publicerades: 2015-11-12
  19. Revansch för brittisk mat

    Publicerades: 2015-11-05
  20. Så äter man i Italien idag

    Publicerades: 2015-10-29

24 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site