Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Det här är japansk husmanskost!
Publicerades: 2016-03-17 -
Sexigt, gott, äckligt – Massor av mat på film
Publicerades: 2016-03-10 -
Topp 10 svenska middagar – Vilken lista hamnar du på?
Publicerades: 2016-03-03 -
Torsk – fisken som byggde en nation
Publicerades: 2016-02-25 -
Kaniner att kela med och att käka.
Publicerades: 2016-02-18 -
Kaffe, choklad och ananas – därför är det viktigt att välja rätt
Publicerades: 2016-02-11 -
Lakrits som krydda i mat, desserter och bakat
Publicerades: 2016-02-04 -
Smaken som var fjärde inte står ut med
Publicerades: 2016-01-28 -
Vi nördar på mattidningar
Publicerades: 2016-01-21 -
Är detta framtidens matbutik?
Publicerades: 2016-01-14 -
Maränger gjorda på spad från kikärtor
Publicerades: 2016-01-07 -
Tallriken påverkar smaken
Publicerades: 2015-12-31 -
Vi leker med smaker i chokladfabriken
Publicerades: 2015-12-17 -
Svindyrkarnas rike – vår historia med grisen
Publicerades: 2015-12-10 -
Vart tar inälvorna vägen?
Publicerades: 2015-12-03 -
Höstens nya kokböcker
Publicerades: 2015-11-26 -
Smakernas återkomst. Kanske...
Publicerades: 2015-11-19 -
Kampen om quinoa
Publicerades: 2015-11-12 -
Revansch för brittisk mat
Publicerades: 2015-11-05 -
Så äter man i Italien idag
Publicerades: 2015-10-29
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger