788 Avsnitt

  1. Historien om aquafaba och hur du bakar perfekta veganska kakor

    Publicerades: 2021-01-14
  2. The story of kål

    Publicerades: 2021-01-07
  3. Kanel och kardemumma – så älskade att de nästan känns svenska

    Publicerades: 2020-12-31
  4. Vad är svensk matkultur?

    Publicerades: 2020-12-24
  5. Vad blir det egentligen för jul i år?

    Publicerades: 2020-12-17
  6. Storskalig grisproduktion på ett schysst sätt – går det?

    Publicerades: 2020-12-10
  7. Kokböcker att önska sig eller ge bort

    Publicerades: 2020-12-03
  8. Den allra bästa lussekatten! (?)

    Publicerades: 2020-11-26
  9. Fröer – början till så mycket mat

    Publicerades: 2020-11-19
  10. Risk för näringsbrist med proteinskiftet

    Publicerades: 2020-11-12
  11. Bakom kulisserna hos Tina och Benny

    Publicerades: 2020-11-05
  12. Vägen till ketchup – en resa i flera tusen år, på flera kontinenter

    Publicerades: 2020-10-29
  13. Hjärnan får oss att äta fel

    Publicerades: 2020-10-22
  14. Fermentation del 3: Slemmig natto, kaffebönor och oliver

    Publicerades: 2020-10-15
  15. De underskattade svamparna

    Publicerades: 2020-10-08
  16. Dags att syra en chilisås!

    Publicerades: 2020-10-01
  17. Fermentering - matlagning med de osynliga små

    Publicerades: 2020-09-24
  18. Smaker, intryck och minnen från två år som kock i Japan

    Publicerades: 2020-09-17
  19. Så här funkar REKO-ringar

    Publicerades: 2020-09-10
  20. Gelato-jakten – vad betyder "äkta" och "egentillverkad"?

    Publicerades: 2020-09-03

12 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site