Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Historien om aquafaba och hur du bakar perfekta veganska kakor
Publicerades: 2021-01-14 -
The story of kål
Publicerades: 2021-01-07 -
Kanel och kardemumma – så älskade att de nästan känns svenska
Publicerades: 2020-12-31 -
Vad är svensk matkultur?
Publicerades: 2020-12-24 -
Vad blir det egentligen för jul i år?
Publicerades: 2020-12-17 -
Storskalig grisproduktion på ett schysst sätt – går det?
Publicerades: 2020-12-10 -
Kokböcker att önska sig eller ge bort
Publicerades: 2020-12-03 -
Den allra bästa lussekatten! (?)
Publicerades: 2020-11-26 -
Fröer – början till så mycket mat
Publicerades: 2020-11-19 -
Risk för näringsbrist med proteinskiftet
Publicerades: 2020-11-12 -
Bakom kulisserna hos Tina och Benny
Publicerades: 2020-11-05 -
Vägen till ketchup – en resa i flera tusen år, på flera kontinenter
Publicerades: 2020-10-29 -
Hjärnan får oss att äta fel
Publicerades: 2020-10-22 -
Fermentation del 3: Slemmig natto, kaffebönor och oliver
Publicerades: 2020-10-15 -
De underskattade svamparna
Publicerades: 2020-10-08 -
Dags att syra en chilisås!
Publicerades: 2020-10-01 -
Fermentering - matlagning med de osynliga små
Publicerades: 2020-09-24 -
Smaker, intryck och minnen från två år som kock i Japan
Publicerades: 2020-09-17 -
Så här funkar REKO-ringar
Publicerades: 2020-09-10 -
Gelato-jakten – vad betyder "äkta" och "egentillverkad"?
Publicerades: 2020-09-03
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger