Meny
En podcast av Sveriges Radio - Torsdagar
788 Avsnitt
-
Sjöpung. Vad är det? Vad smakar det?
Publicerades: 2021-06-03 -
Så kokar du potatis – jo, det finns saker att lära sig!
Publicerades: 2021-05-27 -
Baka sockerkaka med jäst – hur blir det?
Publicerades: 2021-05-20 -
Hitta mathistoria från din trakt
Publicerades: 2021-05-13 -
Biodynamiskt jordbruk – mer än ekologiskt
Publicerades: 2021-05-06 -
Vi testar matkassar – råvaror med recept hem till dörren
Publicerades: 2021-04-29 -
Korrespondenten Malin Mendels indiska liv
Publicerades: 2021-04-22 -
Dry martini - en svårfångad ikonisk drink
Publicerades: 2021-04-15 -
Restaurangernas tuffa år, och besök i ett spökkök
Publicerades: 2021-04-08 -
Konventionell bonde – har bara sprutat mot insekter två gånger på sex år
Publicerades: 2021-04-01 -
Varför har så få svenska produkter skyddad beteckning?
Publicerades: 2021-03-25 -
Vi svarar på lyssnarfrågor - om odlat kött, varför såsen bränner i kastrullen och alkohol i kombucha
Publicerades: 2021-03-18 -
Den Stora Lagerbladskonspirationen
Publicerades: 2021-03-11 -
Andra chansen – låt kylskåpet bli lösningen på "vad ska vi ha till middag?"
Publicerades: 2021-03-04 -
Margarinets veganska vår - men det började som en helt animalisk produkt
Publicerades: 2021-02-25 -
Så görs potatischips – på gården och hemma
Publicerades: 2021-02-18 -
Pasta är bra mat!
Publicerades: 2021-02-11 -
Munkänsla - matupplevelsen som vi ofta glömmer bort
Publicerades: 2021-02-04 -
Säg ja till konserverna!
Publicerades: 2021-01-28 -
Jennie lär oss att koka ris på rätt sätt
Publicerades: 2021-01-21
Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger