788 Avsnitt

  1. Sjöpung. Vad är det? Vad smakar det?

    Publicerades: 2021-06-03
  2. Så kokar du potatis – jo, det finns saker att lära sig!

    Publicerades: 2021-05-27
  3. Baka sockerkaka med jäst – hur blir det?

    Publicerades: 2021-05-20
  4. Hitta mathistoria från din trakt

    Publicerades: 2021-05-13
  5. Biodynamiskt jordbruk – mer än ekologiskt

    Publicerades: 2021-05-06
  6. Vi testar matkassar – råvaror med recept hem till dörren

    Publicerades: 2021-04-29
  7. Korrespondenten Malin Mendels indiska liv

    Publicerades: 2021-04-22
  8. Dry martini - en svårfångad ikonisk drink

    Publicerades: 2021-04-15
  9. Restaurangernas tuffa år, och besök i ett spökkök

    Publicerades: 2021-04-08
  10. Konventionell bonde – har bara sprutat mot insekter två gånger på sex år

    Publicerades: 2021-04-01
  11. Varför har så få svenska produkter skyddad beteckning?

    Publicerades: 2021-03-25
  12. Vi svarar på lyssnarfrågor - om odlat kött, varför såsen bränner i kastrullen och alkohol i kombucha

    Publicerades: 2021-03-18
  13. Den Stora Lagerbladskonspirationen

    Publicerades: 2021-03-11
  14. Andra chansen – låt kylskåpet bli lösningen på "vad ska vi ha till middag?"

    Publicerades: 2021-03-04
  15. Margarinets veganska vår - men det började som en helt animalisk produkt

    Publicerades: 2021-02-25
  16. Så görs potatischips – på gården och hemma

    Publicerades: 2021-02-18
  17. Pasta är bra mat!

    Publicerades: 2021-02-11
  18. Munkänsla - matupplevelsen som vi ofta glömmer bort

    Publicerades: 2021-02-04
  19. Säg ja till konserverna!

    Publicerades: 2021-01-28
  20. Jennie lär oss att koka ris på rätt sätt

    Publicerades: 2021-01-21

11 / 40

Sveriges Radios matprogram som tittar djupt i grytorna. Lyssna på alla avsnitt i Sveriges Radio Play. Ansvarig utgivare: Caroline Salzinger

Visit the podcast's native language site