64 Avsnitt

  1. 63. Midsommarmaten feat. Vendelawho

    Publicerades: 2025-06-18
  2. 62. Frågelåda! vol. 2

    Publicerades: 2025-06-10
  3. 61. Frågelåda!

    Publicerades: 2025-06-03
  4. 60. Mackor vol. 2

    Publicerades: 2025-05-27
  5. 59. Färskpotatisen är här!

    Publicerades: 2025-05-21
  6. 58. Våra koreanska favoriter

    Publicerades: 2025-05-14
  7. 57. Life of PAJ!

    Publicerades: 2025-05-07
  8. 56. 90-talsmaten vi minns

    Publicerades: 2025-04-30
  9. 55. Restauranger vi älskar i STOCKHOLM

    Publicerades: 2025-04-23
  10. 54. Påsken behöver en makeover

    Publicerades: 2025-04-16
  11. 53. Maten som framkallar skamkänslor

    Publicerades: 2025-04-09
  12. 52. Maten vi åt som barn

    Publicerades: 2025-04-02
  13. 51. Matbojkotten, köttätare och framtidens mat (lungmos)

    Publicerades: 2025-03-26
  14. 50. Fisk till vardag och fest

    Publicerades: 2025-03-19
  15. 49. Anthony Bourdain

    Publicerades: 2025-03-05
  16. 48. Plånboksvänliga restaurangtips

    Publicerades: 2025-02-26
  17. 47. Spansk mat som inte suger

    Publicerades: 2025-02-19
  18. 46. Allt du måste du ha i skafferiet

    Publicerades: 2025-02-12
  19. 45. Kylskåpsrens

    Publicerades: 2025-02-05
  20. 44. Våra bästa kökshacks

    Publicerades: 2025-01-29

1 / 4

Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i syfte att utbilda, inspirera och kåsera kring allt som får det att vattnas i munnen. Räkna med att få mängder av recept, tips och spaningar som som kommer att göra dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site