69 Avsnitt

  1. 68. Kvinna mitt i charken

    Publicerades: 2025-09-16
  2. 67. Dumplings, dumplings, dumplings!

    Publicerades: 2025-09-09
  3. 66. ÄGG1

    Publicerades: 2025-09-02
  4. 65. Vårt mat-tjejnyår och din vinägerskola

    Publicerades: 2025-08-26
  5. 64. Sommarens mat

    Publicerades: 2025-08-19
  6. 63. Midsommarmaten feat. Vendelawho

    Publicerades: 2025-06-18
  7. 62. Frågelåda! vol. 2

    Publicerades: 2025-06-10
  8. 61. Frågelåda!

    Publicerades: 2025-06-03
  9. 60. Mackor vol. 2

    Publicerades: 2025-05-27
  10. 59. Färskpotatisen är här!

    Publicerades: 2025-05-21
  11. 58. Våra koreanska favoriter

    Publicerades: 2025-05-14
  12. 57. Life of PAJ!

    Publicerades: 2025-05-07
  13. 56. 90-talsmaten vi minns

    Publicerades: 2025-04-30
  14. 55. Restauranger vi älskar i STOCKHOLM

    Publicerades: 2025-04-23
  15. 54. Påsken behöver en makeover

    Publicerades: 2025-04-16
  16. 53. Maten som framkallar skamkänslor

    Publicerades: 2025-04-09
  17. 52. Maten vi åt som barn

    Publicerades: 2025-04-02
  18. 51. Matbojkotten, köttätare och framtidens mat (lungmos)

    Publicerades: 2025-03-26
  19. 50. Fisk till vardag och fest

    Publicerades: 2025-03-19
  20. 49. Anthony Bourdain

    Publicerades: 2025-03-05

1 / 4

Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i syfte att utbilda, inspirera och kåsera kring allt som får det att vattnas i munnen. Räkna med att få mängder av recept, tips och spaningar som som kommer att göra dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site