80 Avsnitt

  1. 59. Färskpotatisen är här!

    Publicerades: 2025-05-21
  2. 58. Våra koreanska favoriter

    Publicerades: 2025-05-14
  3. 57. Life of PAJ!

    Publicerades: 2025-05-07
  4. 56. 90-talsmaten vi minns

    Publicerades: 2025-04-30
  5. 55. Restauranger vi älskar i STOCKHOLM

    Publicerades: 2025-04-23
  6. 54. Påsken behöver en makeover

    Publicerades: 2025-04-16
  7. 53. Maten som framkallar skamkänslor

    Publicerades: 2025-04-09
  8. 52. Maten vi åt som barn

    Publicerades: 2025-04-02
  9. 51. Matbojkotten, köttätare och framtidens mat (lungmos)

    Publicerades: 2025-03-26
  10. 50. Fisk till vardag och fest

    Publicerades: 2025-03-19
  11. 49. Anthony Bourdain

    Publicerades: 2025-03-05
  12. 48. Plånboksvänliga restaurangtips

    Publicerades: 2025-02-26
  13. 47. Spansk mat som inte suger

    Publicerades: 2025-02-19
  14. 46. Allt du måste du ha i skafferiet

    Publicerades: 2025-02-12
  15. 45. Kylskåpsrens

    Publicerades: 2025-02-05
  16. 44. Våra bästa kökshacks

    Publicerades: 2025-01-29
  17. 43. Bönor och baljväxter

    Publicerades: 2025-01-22
  18. 42. Soppor vol. 2

    Publicerades: 2025-01-15
  19. 41. Comfort food

    Publicerades: 2025-01-08
  20. 40. Nyårsmiddagen - lyx vs budget!

    Publicerades: 2024-12-25

2 / 4

Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i syfte att utbilda, inspirera och kåsera kring allt som får det att vattnas i munnen. Räkna med att få mängder av recept, tips och spaningar som som kommer att göra dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site