69 Avsnitt

  1. 48. Plånboksvänliga restaurangtips

    Publicerades: 2025-02-26
  2. 47. Spansk mat som inte suger

    Publicerades: 2025-02-19
  3. 46. Allt du måste du ha i skafferiet

    Publicerades: 2025-02-12
  4. 45. Kylskåpsrens

    Publicerades: 2025-02-05
  5. 44. Våra bästa kökshacks

    Publicerades: 2025-01-29
  6. 43. Bönor och baljväxter

    Publicerades: 2025-01-22
  7. 42. Soppor vol. 2

    Publicerades: 2025-01-15
  8. 41. Comfort food

    Publicerades: 2025-01-08
  9. 40. Nyårsmiddagen - lyx vs budget!

    Publicerades: 2024-12-25
  10. 39. Vi summerar det (virala) matåret 2024

    Publicerades: 2024-12-18
  11. 38. Julmaten

    Publicerades: 2024-12-11
  12. 37. Matiga julklappar

    Publicerades: 2024-12-04
  13. 36. Jamie Oliver — den nakna kockens uppgång och fall

    Publicerades: 2024-11-27
  14. 35. Nudlar vol. 1 - snabbnudlar

    Publicerades: 2024-11-20
  15. 34. Grytor och långkok

    Publicerades: 2024-11-13
  16. 33. Middagsbjudning 101

    Publicerades: 2024-11-06
  17. 32. Pasta vol. 2

    Publicerades: 2024-10-30
  18. 31. Nigella Lawson

    Publicerades: 2024-10-23
  19. 30. Spaningar och skvaller

    Publicerades: 2024-10-09
  20. 29. Svennetacos

    Publicerades: 2024-10-02

2 / 4

Jimmy Guo och Siri Barje är kokboksförfattarna bakom en podd som handlar om... ja, mat och inget annat. Här avhandlar vi varje vecka teman, både högt och lågt i syfte att utbilda, inspirera och kåsera kring allt som får det att vattnas i munnen. Räkna med att få mängder av recept, tips och spaningar som som kommer att göra dig till en bättre matlagare. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site