54 Avsnitt

  1. Klas Hallberg: "Så äter du dig lycklig"

    Publicerades: 2025-06-25
  2. Topp 3 godaste på midsommar

    Publicerades: 2025-06-18
  3. Jonas Svensson: “Så blir du bättre på att laga asiatiskt”

    Publicerades: 2025-06-11
  4. Niklas Ödman: "Bästa drycken till grillat i sommar"

    Publicerades: 2025-06-04
  5. Jonas Cramby: "Därför är chili och umami nästa stora grej"

    Publicerades: 2025-05-28
  6. Camilla Läckberg: "Det är den sämsta restaurangupplevelsen jag haft"

    Publicerades: 2025-05-21
  7. Topp 3 godaste rätterna

    Publicerades: 2025-05-14
  8. Ulf Wagner: “Så är det att laga mat till svenska kändiseliten”

    Publicerades: 2025-05-07
  9. Marcus Jernmark: “Så är det att arbeta på en av världens bästa restauranger"

    Publicerades: 2025-04-30
  10. Johan Jureskog: ”Så blir du en mästare vid grillen”

    Publicerades: 2025-04-23
  11. Fisk, grillat och påskmat med Nisse Molinder

    Publicerades: 2025-04-16
  12. Tom Sjöstedt: "Det är den godaste rätten jag ätit i Sveriges Mästerkock"

    Publicerades: 2025-04-09
  13. "Det är bland det godaste jag ätit"

    Publicerades: 2025-04-02
  14. REPRIS: Intervju med vår egen superkock Micke Einarsson

    Publicerades: 2025-03-27
  15. Just nu: Bästa restaurangerna i Göteborg

    Publicerades: 2025-03-19
  16. Tommy Myllymäki: “Så gör du dina såser godare”

    Publicerades: 2025-03-12
  17. Carl Ishizaki: "Så lagar du japansk mat hemma"

    Publicerades: 2025-03-05
  18. Ubbe Kvarnefält: "Så går det till bakom kulisserna på Sveriges Mästerkock"

    Publicerades: 2025-02-26
  19. "Dom har den bästa thaimaten"

    Publicerades: 2025-02-19
  20. Oliver Ingrosso: "Det är den bästa och sämsta pastan"

    Publicerades: 2025-02-12

1 / 3

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site