Ingredienserna

En podcast av Philip De Giorgio - Torsdagar

Torsdagar

Kategorier:

35 Avsnitt

  1. Oliver Ingrosso: "Det är den bästa och sämsta pastan"

    Publicerades: 2025-02-12
  2. Daniel Crespi: ”Så tar du din matlagning till nästa nivå”

    Publicerades: 2025-02-05
  3. Topp 3 godaste såserna

    Publicerades: 2025-01-29
  4. Joakim Almqvist: "Råstekt potatis är det godaste som finns"

    Publicerades: 2025-01-22
  5. Pontus Frithiof: "Bästa restaurangerna för husmanskost"

    Publicerades: 2025-01-15
  6. Jessica Frej: "Det blir mattrenderna 2025"

    Publicerades: 2025-01-08
  7. Det är den bästa bakismaten

    Publicerades: 2025-01-01
  8. Nyårsspecial: Bästa rätterna till nyårsmiddagen

    Publicerades: 2024-12-25
  9. Julspecial: “Det får du aldrig missa att ha på julbordet”

    Publicerades: 2024-12-18
  10. Stefan Ekengren: "Så ser det perfekta julbordet ut”

    Publicerades: 2024-12-11
  11. Richard Bergfors: "Det är Sveriges godaste hamburgare"

    Publicerades: 2024-12-04
  12. Så gör du det perfekta potatismoset

    Publicerades: 2024-11-27
  13. Trerättersmiddag för fyra personer under 200kr

    Publicerades: 2024-11-20
  14. Just nu: Bästa restaurangerna i Stockholm

    Publicerades: 2024-11-13
  15. Årets Kock 2024, Michael Andersson: "Så gör du vinnarrätten hemma"

    Publicerades: 2024-11-06
  16. Emil Åreng: "De är Sveriges bästa barer"

    Publicerades: 2024-10-30
  17. "Det är den bästa husmanskosten"

    Publicerades: 2024-10-23
  18. Nisse Molinder: "Här är bästa och sämsta matfiskarna"

    Publicerades: 2024-10-16
  19. "Det är den bästa matlådan"

    Publicerades: 2024-10-09
  20. Erik Videgård: "Så lagar du kinesisk mat hemma"

    Publicerades: 2024-10-02

1 / 2

Ingredienserna är en podcast om livet genom mat. Det bjuds in gäster, gör recensioner, restaurangtips, avslöja våra smultronställen. Vi kommer snacka hemmamatlagning, veckans råvara, köksprylar, fördrinken, fråga kocken, chili con carne, skolans mandelfisk, Eton Mess, birria tacos, Gidden, Pripps blå, långpanna, rött och vitt, perfekt stekt köttbit, glas mjölk och kanelbullar. Helt enkelt ett hela havet stormar inuti ett kök.I podden hörs den italienska falukorven Philip De Giorgio, krögaren Jesper Kvarnefält samt superkocken Mikael Einarsson. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site