200 Avsnitt

  1. 199. Lancet släpper en artikelserie kring ultraprocessad mat

    Publicerades: 2025-11-25
  2. 198. Certifierat icke-ultraprocessad mat

    Publicerades: 2025-11-18
  3. 197. 30 dagar utan ultraprocessad mat som en reklamkampanj

    Publicerades: 2025-11-11
  4. 196. Granskning av SvDs svar på läsarfrågor kring glukoskollen

    Publicerades: 2025-11-04
  5. 195. Spår av bly i olika tillskott som innehåller protein

    Publicerades: 2025-10-28
  6. 194. Skavlan och Sverige blandar ihop fetma och utseende

    Publicerades: 2025-10-21
  7. 193. Sötningsmedel underlättar för de som vill bibehålla en viktnedgång

    Publicerades: 2025-10-14
  8. 192. Träning vs kost när det gäller risken för övervikt

    Publicerades: 2025-10-07
  9. 191. Kalifornien påstås förbjuda ultraprocessad mat i alla skolor

    Publicerades: 2025-09-30
  10. 190. Någon har blivit förlöjligad för påhittad och felaktig information

    Publicerades: 2025-09-23
  11. 189. Fibermaxxing och proteinhypen

    Publicerades: 2025-09-16
  12. 188. Sötningsmedel snabbar inte på hjärnans åldrande

    Publicerades: 2025-09-09
  13. 187. Skitmat försämrar spermierna hos män

    Publicerades: 2025-09-02
  14. 186. Blodsockerkollen och onyanserad information kring kunskap och risk

    Publicerades: 2025-08-26
  15. 185: Animaliskt protein i vuxen ålder – bra eller dåligt?

    Publicerades: 2025-08-19
  16. 184. Viktnedgång med 90 procent ultraprocessad mat

    Publicerades: 2025-08-12
  17. 183. En injektion som dödar fettceller lokalt

    Publicerades: 2025-08-05
  18. 182. Viktuppgång efter idrottskarriären

    Publicerades: 2025-07-29
  19. 181. Är kreatin bra för hjärnan?

    Publicerades: 2025-07-22
  20. 180. En uppdatering kring nya fetmamediciner

    Publicerades: 2025-07-15

1 / 10

I Hälsoveckan by Tyngre snackas det om viktiga och oviktiga ämnen relaterade till kost, hälsa och träning. Medverkar gör dietisterna Linnea Bärebring (PhD) och Erik Dunåker samt fysioterapeuten Jacob Gudiol (MSc). Introt är skapat av Amadeus Hedlund

Visit the podcast's native language site