Feeding Your Mind
En podcast av SLU Future Foods podcast
40 Avsnitt
-
40. Från boskapspest till antibiotikaresistens - svensk veterinärmedicin i animalieproduktionen
Publicerades: 2025-06-02 -
39. Baljväxter - med stor potential som framtidens mat
Publicerades: 2025-03-28 -
38. Markhälsan - en grund för vår civilisation
Publicerades: 2025-02-06 -
37. Forskare och entreprenör samtidigt - en viktig balanskonst
Publicerades: 2024-11-28 -
36. Våra komplexa matval – därför äter vi som vi gör
Publicerades: 2024-11-04 -
35. Vattnet i våra matlandskap
Publicerades: 2024-09-06 -
34. Skörd av både grödor och solel - om framtiden för agrivoltaiska system
Publicerades: 2024-06-20 -
33. Inför Europaparlamentsvalet: Topp-kandidaterna om grön omställning, byråkrati och beredskap
Publicerades: 2024-05-20 -
32. Vem vill bli framtidens bonde?
Publicerades: 2023-12-15 -
31. Morotsbollar och blodbiff - om mindre matsvinn och mer innovationer
Publicerades: 2023-06-08 -
30. Fyra framtidsscenarier för köttet på våra tallrikar
Publicerades: 2023-05-10 -
29. Akvakulturens potential - och problem
Publicerades: 2023-02-23 -
28. Elsmart mat
Publicerades: 2022-10-24 -
27. Inför valet 2022: Fem frågor om framtidens mat till riksdagspartierna
Publicerades: 2022-08-26 -
26. Stockholm +50: Hur har vi förvaltat tiden som gått?
Publicerades: 2022-05-25 -
25. Ett gyllene tillfälle att ställa om
Publicerades: 2022-04-25 -
24. Kan agroekologi mätta världen?
Publicerades: 2022-01-21 -
23. Vad kommer framtidens mat att kosta?
Publicerades: 2021-11-22 -
22. Hur kan Food Systems Summit påverka världens livsmedelssystem?
Publicerades: 2021-09-07 -
21. Om innovation och utbildning som game changer för hållbara livsmedelssystem
Publicerades: 2021-06-15
En podcast från SLU Future Food vid Sveriges lantbruksuniversitet. För ett fördjupande samtal för ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara livsmedelssystem.
