40 Avsnitt

  1. 20. Lantbrukslogik

    Publicerades: 2021-04-14
  2. 19. Ett glas mjölk? Eller kanske inte?

    Publicerades: 2021-02-10
  3. 18. Nobels fredspris 2020 – mat och fred hör ihop

    Publicerades: 2020-12-01
  4. 17. Det internationella växtskyddsåret 2020 - utan växter, ingen mat...

    Publicerades: 2020-10-28
  5. 16. Fyra vetenskapliga perspektiv på coronapandemin och framtidens mat

    Publicerades: 2020-06-09
  6. Jord, kor och klimat

    Publicerades: 2020-04-06
  7. Vad har viltkött för plats på framtidens tallrikar?

    Publicerades: 2019-12-10
  8. Hur ser framtidens grönsaksdisk ut?

    Publicerades: 2019-10-11
  9. 12. Produceras framtidens mat i städerna?

    Publicerades: 2019-08-29
  10. Almedalen special - Hur hotat är vårt dricksvatten?

    Publicerades: 2019-07-05
  11. Almedalen special - Om slakt av fisk och välfärd i vattnet

    Publicerades: 2019-07-05
  12. Almedalen special - För mycket eller för lite vatten - hur klarar lantbruket det?

    Publicerades: 2019-07-05
  13. Almedalen special - Smart sjömat eller fishy food?

    Publicerades: 2019-07-05
  14. 7. Överproduktion, överkonsumtion - och matsvinn

    Publicerades: 2019-06-17
  15. 6. Hur smakar framtidens mat?

    Publicerades: 2019-03-12
  16. 5. Insekter - kittlar dödsskönt i kistan!

    Publicerades: 2019-01-30
  17. 4. Kött - hur hållbart är det egentligen?

    Publicerades: 2018-12-04
  18. 3. Matsvinn – ett världsproblem eller en outnyttjad resurs?

    Publicerades: 2018-11-08
  19. 2. Livsmedelsberedskap i krig, kris eller extremväder

    Publicerades: 2018-10-25
  20. 1. Vad blir framtidens mat?

    Publicerades: 2018-09-19

2 / 2

En podcast från SLU Future Food vid Sveriges lantbruksuniversitet. För ett fördjupande samtal för ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara livsmedelssystem.

Visit the podcast's native language site