Feeding Your Mind
En podcast av SLU Future Foods podcast
40 Avsnitt
-
20. Lantbrukslogik
Publicerades: 2021-04-14 -
19. Ett glas mjölk? Eller kanske inte?
Publicerades: 2021-02-10 -
18. Nobels fredspris 2020 – mat och fred hör ihop
Publicerades: 2020-12-01 -
17. Det internationella växtskyddsåret 2020 - utan växter, ingen mat...
Publicerades: 2020-10-28 -
16. Fyra vetenskapliga perspektiv på coronapandemin och framtidens mat
Publicerades: 2020-06-09 -
Jord, kor och klimat
Publicerades: 2020-04-06 -
Vad har viltkött för plats på framtidens tallrikar?
Publicerades: 2019-12-10 -
Hur ser framtidens grönsaksdisk ut?
Publicerades: 2019-10-11 -
12. Produceras framtidens mat i städerna?
Publicerades: 2019-08-29 -
Almedalen special - Hur hotat är vårt dricksvatten?
Publicerades: 2019-07-05 -
Almedalen special - Om slakt av fisk och välfärd i vattnet
Publicerades: 2019-07-05 -
Almedalen special - För mycket eller för lite vatten - hur klarar lantbruket det?
Publicerades: 2019-07-05 -
Almedalen special - Smart sjömat eller fishy food?
Publicerades: 2019-07-05 -
7. Överproduktion, överkonsumtion - och matsvinn
Publicerades: 2019-06-17 -
6. Hur smakar framtidens mat?
Publicerades: 2019-03-12 -
5. Insekter - kittlar dödsskönt i kistan!
Publicerades: 2019-01-30 -
4. Kött - hur hållbart är det egentligen?
Publicerades: 2018-12-04 -
3. Matsvinn – ett världsproblem eller en outnyttjad resurs?
Publicerades: 2018-11-08 -
2. Livsmedelsberedskap i krig, kris eller extremväder
Publicerades: 2018-10-25 -
1. Vad blir framtidens mat?
Publicerades: 2018-09-19
En podcast från SLU Future Food vid Sveriges lantbruksuniversitet. För ett fördjupande samtal för ekonomiskt, ekologiskt och socialt hållbara livsmedelssystem.
