En trea whisky
En podcast av Jeroen Wolfers, Mathias Elovsson, David Tjeder - Tisdagar
247 Avsnitt
-
246: Från ax till fylla del 16: Ichiro tog fram sågen
Publicerades: 2025-06-03 -
245: Från ax till fylla del 15: alltid nudda ek
Publicerades: 2025-05-27 -
244: Från ax till fylla 14: Ekstended ekfakta feat. Roger Melander
Publicerades: 2025-05-20 -
243: Från ax till fylla 13: Quercus Melander
Publicerades: 2025-05-13 -
242: Från ax till fylla 12: Roger och ekarna
Publicerades: 2025-05-06 -
241: Från ax till fylla 11: aldrig nudda koppar
Publicerades: 2025-04-29 -
240: Från ax till fylla 10: Ännu en snabbis i spritpannan
Publicerades: 2025-04-22 -
239: Från ax till fylla 9: ner i spritpannan
Publicerades: 2025-04-08 -
238: Från ax till fylla 8: nu laddar han mäskpannan
Publicerades: 2025-04-01 -
237: Från ax till fylla 7: bränn bränn bränn
Publicerades: 2025-03-25 -
236: Från ax till fylla 6.5: anaerobics med doktor Hillman
Publicerades: 2025-03-18 -
235: Från ax till fylla 6: Ner i jäskaren!
Publicerades: 2025-03-11 -
234: Från ax till fylla del 5: Mäsk, Vorlaufing och jäsning
Publicerades: 2025-03-04 -
233: Från ax till fylla 4: Maltskrot i böstunnan
Publicerades: 2025-02-25 -
232: Från ax till fylla del 3: Kölning
Publicerades: 2025-02-18 -
231: Från ax till fylla del 2: Mältning
Publicerades: 2025-02-11 -
230: Från ax till fylla del 1: korn och vatten
Publicerades: 2025-02-04 -
229: Att vaska en 39-årig Macallan
Publicerades: 2025-01-28 -
228: Vem fan är Bengt Ballantine?
Publicerades: 2025-01-21 -
227: Glutta på Glenfiddich
Publicerades: 2025-01-14
Lär dig mer om whisky! David, Mathias och Jeroen tar på ett lättsamt sätt upp whiskyvärldens mysterier och avslöjar hur det egentligen ligger till. Här får du veta mer om destillerier, ord och uttryck, tips och allmänna whiskynörderier. Välkommen till En trea whisky!