247 Avsnitt

  1. 246: Från ax till fylla del 16: Ichiro tog fram sågen

    Publicerades: 2025-06-03
  2. 245: Från ax till fylla del 15: alltid nudda ek

    Publicerades: 2025-05-27
  3. 244: Från ax till fylla 14: Ekstended ekfakta feat. Roger Melander

    Publicerades: 2025-05-20
  4. 243: Från ax till fylla 13: Quercus Melander

    Publicerades: 2025-05-13
  5. 242: Från ax till fylla 12: Roger och ekarna

    Publicerades: 2025-05-06
  6. 241: Från ax till fylla 11: aldrig nudda koppar

    Publicerades: 2025-04-29
  7. 240: Från ax till fylla 10: Ännu en snabbis i spritpannan

    Publicerades: 2025-04-22
  8. 239: Från ax till fylla 9: ner i spritpannan

    Publicerades: 2025-04-08
  9. 238: Från ax till fylla 8: nu laddar han mäskpannan

    Publicerades: 2025-04-01
  10. 237: Från ax till fylla 7: bränn bränn bränn

    Publicerades: 2025-03-25
  11. 236: Från ax till fylla 6.5: anaerobics med doktor Hillman

    Publicerades: 2025-03-18
  12. 235: Från ax till fylla 6: Ner i jäskaren!

    Publicerades: 2025-03-11
  13. 234: Från ax till fylla del 5: Mäsk, Vorlaufing och jäsning

    Publicerades: 2025-03-04
  14. 233: Från ax till fylla 4: Maltskrot i böstunnan

    Publicerades: 2025-02-25
  15. 232: Från ax till fylla del 3: Kölning

    Publicerades: 2025-02-18
  16. 231: Från ax till fylla del 2: Mältning

    Publicerades: 2025-02-11
  17. 230: Från ax till fylla del 1: korn och vatten

    Publicerades: 2025-02-04
  18. 229: Att vaska en 39-årig Macallan

    Publicerades: 2025-01-28
  19. 228: Vem fan är Bengt Ballantine?

    Publicerades: 2025-01-21
  20. 227: Glutta på Glenfiddich

    Publicerades: 2025-01-14

1 / 13

Lär dig mer om whisky! David, Mathias och Jeroen tar på ett lättsamt sätt upp whiskyvärldens mysterier och avslöjar hur det egentligen ligger till. Här får du veta mer om destillerier, ord och uttryck, tips och allmänna whiskynörderier. Välkommen till En trea whisky!

Visit the podcast's native language site