En trea whisky
En podcast av Jeroen Wolfers, Mathias Elovsson, David Tjeder - Tisdagar
247 Avsnitt
-
226: Ansjovischoklad från undre lagret
Publicerades: 2024-12-31 -
225: Du kan va rökig skärningspunkt
Publicerades: 2024-12-24 -
224: Schrödingers rökighet
Publicerades: 2024-12-20 -
223: Brain fart i froggybag
Publicerades: 2024-12-03 -
222: Pulteney på pottan
Publicerades: 2024-11-26 -
221: Ljudet av 40 miljoner små tassar
Publicerades: 2024-11-19 -
220: Grattis på refluxdagen!
Publicerades: 2024-11-12 -
219: DADLAR!!!
Publicerades: 2024-11-05 -
218: Med träckblandad förtjusning
Publicerades: 2024-10-22 -
217: En heroisk grävling
Publicerades: 2024-10-15 -
216: Varenda fläskbit är potatis
Publicerades: 2024-10-08 -
215: En vanlig torrjuckande drake
Publicerades: 2024-09-17 -
214: Ich bin ein hetvägg
Publicerades: 2024-09-10 -
213: Ett äkta ljud av lidande
Publicerades: 2024-09-04 -
212: Dirigent med pipett
Publicerades: 2024-08-27 -
211: Kaninhål från helvetet
Publicerades: 2024-08-20 -
210: Fem lavetter när vi ses
Publicerades: 2024-08-13 -
209: Väggen, Nikka och Emiko
Publicerades: 2024-04-09 -
208: Förstoringsglas och studentmössa feat Oskar Bruno
Publicerades: 2024-04-02 -
207: En släng av vinterkränktsjukan
Publicerades: 2024-03-26
Lär dig mer om whisky! David, Mathias och Jeroen tar på ett lättsamt sätt upp whiskyvärldens mysterier och avslöjar hur det egentligen ligger till. Här får du veta mer om destillerier, ord och uttryck, tips och allmänna whiskynörderier. Välkommen till En trea whisky!