Bonden & jag
En podcast av lrfost
48 Avsnitt
-
Restaurangen där ingen vet vad som serveras om ett halvår
Publicerades: 2022-01-10 -
Uppkörning i motorsågsskolan ger säkrare skogshuggare
Publicerades: 2022-01-10 -
Personkemin på gården lika viktig som kompetensen
Publicerades: 2022-01-10 -
Möter krisen med kål och äpplen
Publicerades: 2022-01-10 -
Övervakad av kriminella
Publicerades: 2022-01-10 -
Utan krypen är våra liv över
Publicerades: 2022-01-10 -
Bra dränering och en vattendamm livsviktigt i torkan
Publicerades: 2022-01-10 -
Skogen är jordens lunga och bondens stolthet
Publicerades: 2022-01-10 -
Hur bra är solcellerna, egentligen?
Publicerades: 2022-01-10 -
Dags att ta hästintresserade på allvar
Publicerades: 2022-01-10 -
Viktigt med utbyte mellan generationer för Calle Wendler
Publicerades: 2022-01-10 -
Lantbruket - en framtidsbransch
Publicerades: 2022-01-10 -
Lisa Schneider om hårt arbete, passion och framgång
Publicerades: 2021-06-18 -
Granbarkborrens skador - kortsiktig lönsamhet för Sverige
Publicerades: 2021-06-18 -
Epagaraget som blev en framgångrik chipsfabrik
Publicerades: 2021-06-18 -
Per Frankelius - GPS viktigast men djurögat oersättligt
Publicerades: 2021-06-18 -
REKO - ett nära förtroende där flaskorna lämnas tillbaka
Publicerades: 2021-06-18 -
Historiska spannmål och malt ger unika råvaror
Publicerades: 2021-06-18 -
Biogasen som försvann kan bli framtida storsäljare
Publicerades: 2021-06-18 -
Nu kan Pelle förädla och sälja det mesta från närområdet
Publicerades: 2021-06-18
LRF’s podcast om vår mat, vattnet och skogen.