48 Avsnitt

  1. Livsmedelsproducenternas ointresse bromsar försäljning

    Publicerades: 2021-06-18
  2. Trots efterfrågan riskerar havren stanna på lagret

    Publicerades: 2021-06-18
  3. Mjölk på gymnasiet - en "lyx" som fick vara kvar

    Publicerades: 2021-06-18
  4. Leverera lokalproducerat till skolan - för tidskrävande

    Publicerades: 2020-10-27
  5. Vildsvinen tvingar Clas att vaka om nätterna

    Publicerades: 2020-10-27
  6. Tragedi och krossad ekonomi i spåren av varg

    Publicerades: 2020-10-27
  7. Unga lantbrukare: Djur och natur viktigare än hög lön

    Publicerades: 2020-10-27
  8. Respekt för skogen lika viktigt som lönsamhet

    Publicerades: 2020-10-27
  9. Hos Anna sköter korna markarbetet

    Publicerades: 2020-10-27
  10. Därför kostar det svenska köttet lite mer

    Publicerades: 2020-10-27
  11. Glöm konventionellt och ekologiskt - nu är det precision som gäller

    Publicerades: 2020-10-27
  12. Här luktar avgaserna gatukök

    Publicerades: 2020-10-27
  13. Bakom ladugårdsdörren - Abborrar och champinioner

    Publicerades: 2020-10-27
  14. Han är bondens bästa kompis

    Publicerades: 2020-10-27
  15. Han tog fram en app för att rädda bina – nu vill han att bönderna hjälper till

    Publicerades: 2020-10-27
  16. Tacka mulen för öppna marker

    Publicerades: 2020-03-31
  17. Utan stängsel blir det ingen mat

    Publicerades: 2020-03-26
  18. Viltstammen har exploderat

    Publicerades: 2020-03-26
  19. Maten påverkar vår hälsa

    Publicerades: 2020-03-26
  20. Stan bygger på bästa jordbruksmarken

    Publicerades: 2020-03-26

2 / 3

LRF’s podcast om vår mat, vattnet och skogen.

Visit the podcast's native language site