40 Avsnitt

  1. 73. Så fikar du rättvist och förbättrar både odlare och anställdas arbetsvillkor

    Publicerades: 2021-10-15
  2. 73. Varför äter vi vissa djur men inte andra?

    Publicerades: 2021-09-02
  3. 72. Svenskt protein, spannmål och alger - framtidens mat!

    Publicerades: 2021-06-30
  4. 71. Atilla Yoldas om machokultur och män vs. vegomat

    Publicerades: 2021-06-18
  5. 70. Joakim från Smiling om blood cashews vs. reko cashewnötter

    Publicerades: 2021-06-10
  6. 69. Veganska godsaker med Frida Svanberg

    Publicerades: 2021-06-03
  7. 68. Elitbergslöparna Lina och Sanna

    Publicerades: 2021-05-27
  8. 67. Renée Voltaire om favoritmaten, matkärlek, kreativitet, smaker och annat inspirerande

    Publicerades: 2021-05-14
  9. 66. Louise Carlsson från WWF om det akuta läget för världens vilda kattdjur

    Publicerades: 2021-05-06
  10. 65. Cristian Quinteros Soto om kroppsaktivism, maskulinitet och naturism

    Publicerades: 2021-04-30
  11. 64. Aman om indisk vegetarisk matlagning - i Indien och Sverige (engelska)

    Publicerades: 2021-04-22
  12. 64. Lina Wallentinson bakar med grönsaker

    Publicerades: 2021-03-31
  13. 63. Julia Tuvesson om dåtidens mat, framtidens mat, vegomat och plåtmat

    Publicerades: 2021-03-18
  14. 62. Hanna Olvenmark om att äta ute

    Publicerades: 2021-03-09
  15. 61. Amir aka. Schysst käk om varför de satsar på veganska produkter och hur han ser på framtiden

    Publicerades: 2021-03-03
  16. 61. Alice Knap från Huj om att starta upp och driva ett veganskt livsmedelsföretag

    Publicerades: 2021-02-24
  17. 60. Open New Doors Bahnhof om Sveriges godaste semla och att driva café

    Publicerades: 2021-02-15
  18. 59. Gustav aka. Jävligt gott om machomän och vego, mat som identitet, framtiden för vego mm.

    Publicerades: 2021-02-10
  19. 58. Karolina Tegelaar om vegansk bakning

    Publicerades: 2021-02-04
  20. 57. Carolina von Rosen från Get Raw revolutionerar den svenska fikan

    Publicerades: 2020-12-20

1 / 2

Allt fler svenskar väljer att äta växtbaserat, både med tanke på smaken, hälsan, djuren och planeten. I Vegopodden pratar vi om den nya gröna maten, de senaste trenderna och hur du gör de rätta valen för att må bättre. Det blir helt enkelt mat och livsstil med ett helhetstänk så att både du och planeten mår bättre. Prenumerera nu för att inte missa kommande avsnitt!Vegopodden görs av Vego, som är Sveriges största gröna mattidning med över 98 000 läsare och som dessutom har ett av landets största matkonton på instagram: @vegomagasinet. Programledare är Mattias Kristiansson, chefredaktör på Vego. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site