Matsamtalet

En podcast av Lantmännen

Kategorier:

84 Avsnitt

  1. Avsnitt 23 - Måltiden som gemenskap

    Publicerades: 2016-06-02
  2. Avsnitt 22 - Omöjlig odling

    Publicerades: 2016-05-26
  3. Avsnitt 21 - Domedagsmat

    Publicerades: 2016-05-19
  4. Avsnitt 20 - Paj till folket

    Publicerades: 2016-05-12
  5. Avsnitt 19 - Mat som medicin

    Publicerades: 2016-05-05
  6. Avsnitt 18 - Annat från havet

    Publicerades: 2016-04-28
  7. Avsnitt 17 - Fester med rester

    Publicerades: 2016-04-21
  8. Avsnitt 16 - Ät som en fågel

    Publicerades: 2016-04-14
  9. Avsnitt 15 - Mammamat

    Publicerades: 2016-04-07
  10. Avsnitt 14 - Framtidens mat

    Publicerades: 2016-03-31
  11. Avsnitt 13 - Ägg!

    Publicerades: 2016-03-24
  12. Avsnitt 12 - Coolhydrater

    Publicerades: 2016-03-17
  13. Avsnitt 11 – Julspecial med Sigrid och Johan

    Publicerades: 2015-12-16
  14. Avsnitt 10 - Daniel Paris

    Publicerades: 2015-10-28
  15. Avsnitt 9 - Anitha Schulman

    Publicerades: 2015-10-20
  16. Avsnitt 8 - Alf Tumble

    Publicerades: 2015-10-13
  17. Avsnitt 7 - Frida Nordstrand

    Publicerades: 2015-10-06
  18. Avsnitt 6 - Richard Tellström

    Publicerades: 2015-09-29
  19. Avsnitt 5 - Malin Gramer

    Publicerades: 2015-09-22
  20. Avsnitt 4 - Nisse Edwall

    Publicerades: 2015-09-15

4 / 5

Matprofilerna Sigrid Barany och Johan Hedberg går in på djupet i små och stora men lika viktiga frågor som alla handlar om mat. Med Matsamtalet vill vi få fler att tänka på vad vi äter och var maten kommer ifrån. Och prata med varandra om det. För finns det egentligen ett viktigare samtalsämne än mat? Vi pratar om råvaror som ägg, mammas mat, om kolhydrater, om kakor av bröstmjölk, om att äta insekter och varandra! Ibland ringer vi en expert för att få veta mer. Vi diskuterar dagens och morgondagens matproduktion, och på köpet får du massor av matlagningstips och en hel del annat du borde tänka på om just mat. Välkommen in i samtalet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site