Matsamtalet

En podcast av Lantmännen

Kategorier:

84 Avsnitt

  1. Avsnitt 83 - Frågor får svar

    Publicerades: 2019-01-24
  2. Avsnitt 82 - Hygge

    Publicerades: 2019-01-17
  3. Avsnitt 81 -Magkänsla

    Publicerades: 2019-01-10
  4. Avsnitt 80 - Nygammalt

    Publicerades: 2019-01-03
  5. Avsnitt 79 - Fine dining hemma

    Publicerades: 2018-12-27
  6. Avsnitt 78 - Jul à la carte

    Publicerades: 2018-12-20
  7. Avsnitt 77 - Lokal mat - Global smak

    Publicerades: 2018-12-13
  8. Avsnitt 76 - Sköna böna

    Publicerades: 2018-12-05
  9. Avsnitt 75 - Vilken soppa!

    Publicerades: 2018-11-29
  10. Avsnitt 74 - #nofilter

    Publicerades: 2018-11-22
  11. Avsnitt 73 - Nätmat

    Publicerades: 2018-11-15
  12. Avsnitt 72 - Tävlingsmat

    Publicerades: 2018-11-08
  13. Avsnitt 71 - Mytiska matmissar

    Publicerades: 2018-05-23
  14. Avsnitt 70 - Fantastiska fiskar

    Publicerades: 2018-05-17
  15. Avsnitt 69 - Burgare

    Publicerades: 2018-05-10
  16. Avsnitt 68 - Tugga hållbart

    Publicerades: 2018-05-03
  17. Avsnitt 67 - Comfy Vego

    Publicerades: 2018-04-26
  18. Avsnitt 66 - Pizza

    Publicerades: 2018-04-18
  19. Avsnitt 65 - Pulvermat

    Publicerades: 2018-04-12
  20. Avsnitt 64 - Bacon

    Publicerades: 2018-04-05

1 / 5

Matprofilerna Sigrid Barany och Johan Hedberg går in på djupet i små och stora men lika viktiga frågor som alla handlar om mat. Med Matsamtalet vill vi få fler att tänka på vad vi äter och var maten kommer ifrån. Och prata med varandra om det. För finns det egentligen ett viktigare samtalsämne än mat? Vi pratar om råvaror som ägg, mammas mat, om kolhydrater, om kakor av bröstmjölk, om att äta insekter och varandra! Ibland ringer vi en expert för att få veta mer. Vi diskuterar dagens och morgondagens matproduktion, och på köpet får du massor av matlagningstips och en hel del annat du borde tänka på om just mat. Välkommen in i samtalet. Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Visit the podcast's native language site